Servis automobila

Naše odlično obučeno tehničko osoblje će vam pomoći održati vaš automobil u savršenom stanju i sigurnim za vožnju, te također zadržati njegovu prodajnu vrijednost.

Servis automobila

Još jedna prednost kompanije Remex jeste što vršimo servis Ford automobila. Prednosti ovlaštenih Ford servisa i održavanja Vašeg Forda u njima sežu puno dalje od servisnih intervala. Ovlašteni Ford partneri posjeduju suvremene i dobro opremljene servisne radionice, a osim toga u njima rade djelatnici koji raspolažu stručnim znanjima i vještinama potrebnim za brz i kvalitetan popravak Vašeg vozila. Tačan sadržaj svakog servisa razlikuje se od modela do modela i zavisi o starosti te prijeđenom broju kilometara vozila. Na Vaš zahtjev ovlašteni Ford partner će Vam dati vašu kopiju rasporeda servisa, sa svim servisnim operacijama koje se odnose na Vaše vozilo.

Redovnim servisiranjem do dugoročnih automobila

Mi u Fordu uvijek težimo osiguranju kvalitetnog servisa i popravaka vašeg vozila, na jednaki način kao što smo ga kvalitetno izradili. Naše odlično obučeno tehničko osoblje će vam pomoći održati vaš Ford u savršenom stanju i sigurnim za vožnju, te također zadržati njegovu prodajnu vrijednost. Možete očekivati vrijednost za uložena sredstva, profesionalnu uslugu i visoko kvalitetne dijelove od osoblja koje najbolje poznaje vaše vozilo. Dok obavlja bilo koji popravak pokriven jamstvom, ovlašteni Ford partner dužan je ugraditi originalne Ford dijelove i tekućine.

Pravilnim održavanjem u ovlaštenom servisu izbjeći ćete nepotrebne troškove popravaka zbog pogrešnog korištenja, zapuštanja ili nepropisnog održavanja, te ćete dodatno povećati vrijednost svoga vozila kod eventualne prodaje.

Za vrijeme trajanja životnog vijeka Vašeg vozila važno je redovito izvoditi servise, u godišnjim razmacima ili nakon određenog broja prijeđenih kilometara. Tačan sadržaj svakog servisa razlikuje se od modela do modela.

Pravilno održavanje

1. Dovesti Vaše vozilo do ovlaštenog Ford partnera zbog jamstvenog popravka čim primjetite kvar. Ovime ćete smanjiti obim popravaka na Vašem vozilu.

2. Vaše vozilo servisirati prema Ford-ovim preporukama. Napomena: Budete li duže vrijeme zanemarivali redovno održavanje i redovne servise, smanjiti će se jamstvena pokrivenost oštećenih dijelova.

3. Voditi urednu i potpunu evidenciju održavanja u knjižici te sačuvati sve primljene račune kao dokaz da je vozilo redovno servisirano, u skladu sa Ford servisnim planom, koristeći odgovarajuće dijelove i tekućine. To će vam pomoću u slučaju da želite ostvariti jamstveno pravo koje uključuje dijelove na čiji je kvar moglo utjecati neodgovarajuće ili neredovito održavanje.

 

4. Osigurati da se prilikom servisa koriste originalni Ford-ovi dijelovi i tekućine ili, dijelovi i tekućine koji kvalitetom odgovaraju originalnim Ford-ovim dijelovima i tekućinama.

5. Kako biste maksimalno iskoristili prednosti svog vozila, preporuča se da za bilo koji servis ili popravak koristite originalne Ford dijelove i tekućine. Na Vašem vozilu postoji određeni broj ključnih dijelova gdje je to vrlo važno. Na primjer, kada se prilikom servisiranja kočione obloge, one trebaju zadovoljavati stroge sigurnosne standarde, a da biste to postigli, ugrađeni dijelovi moraju biti originalni Ford dijelovi.

9

Ford SYNC s pomoći u hitnim situacijama

Reproducirajte glazbu, uputite i primite pozive na svoj mobitel, postavite da se dolazne tekstualne poruke čitaju naglas: kontrolirajte sve navedeno jednostavnim glasovnim naredbama. Sustav čak može pomoći u pozivanju hitnih službi, u slučaju nesreće.

9

Ford SYNC s AppLink

Uz prirodne, intuitivne glasovne kontrole možete pristupiti i koristiti aplikacije u različitim kategorijama, putem state-of-the-art tehnologije koja jednostavno povezuje pametni telefon s automobilom. Imajte na umu da dostupnost aplikacija ovisi tržištu te je podložna promjenama.

9

Bluetooth® s glasovnom kontrolom

Uputite i primite pozive pa čak i podesite temperaturu: handsfree s korištenjem glasovnih naredbi.