RENT A CAR

Remex Rent a car Vaš pouzdan partner svakodnevno ulažemo napore da opravdamo povjerenje koje nam ukazujete i da ispunimo vaša očekivanja.

FIRMA OD POVJERENJA

Remex rent a car Vaš pouzdan partner u iznajmljivanju automobila. Svakodnevno ulažemo napore da opravdamo povjerenje koje nam ukazujete i da ispunimo vaša očekivanja.

24H PODRŠKA

Uspješna firma zna da uvijek mora da bude dostupna svojim klijentima i da se interesuje za njihove potrebe. Stojimo vam na raspolaganju za sve vaše potrebe i nedoumice.

25 GODINA POSLOVANJA

Za naš uspjeh zaslužna je i tradicija koju negujemo. Postojimo u svijetu automobila više od 25 godina, konstatno se trudeći da ispratimo novine i promjene u oblasti kojom se bavimo

Godine postojanje

broj automobila

poslovnice

Firma od povjerenja

U sklopu Remex rent a car nudimo automobile Ford i Kia brenda. Imamo putničke automobile, kombi vozila i SUV vozila. U zavisnosti od vaših potreba, možete iznajmiti onaj koji vam najviše odgovara. Vozila imaju navigaciju koja pomaže snalaženje po gradu. Osim toga, posjeduju i radio, klimu uređaj, neophodne moderne tehnologije kao i svu ostalu opremu koju savremeni automobili posjeduju. Naši automobili pružaju neophodan komfor i omogućiće vam da nesmetano uživate u dugim, kao i kratkim vožnjama. Sva naša vozila su provjerena tako da možemo da garantujemo da ćete uživati u sigurnoj i bezbjednoj vožnji. Naše znanje i ekspertiza u ovoj oblasti stoji vam na raspolaganju kako bi izabrali najodgovarajuće vozilo za vas i vaš stil života. 

 

 • Imamo tim profesionalaca koji vam je uvijek na usluzi i može vam pomoći sa savetima
 • Naš cilj je vaše zadovoljstvo i ponovni dolazak
 • Uvijek smo u skladu sa postojećim trendovima na tržištu automobila

Renta a car automobili

FORD FIESTA

Odvažna i prilagodljiva, nova Ford Fiesta pruža maksimalan doživljaj vožnje. Uz prednosti inovativne tehnologije putovanja postat će zanimljiva i ugodnija.

FORD KUGA

Ford Kugu snažna, elegantna, sa više stila nego ikada, kako spolja tako i iznutra. Izvrstan kapacitet prtljažnika, a odlikuje se i najnovijom tehnologijom.

KIA STONIC

Novi Kia Stonic uvijek pogađa u srž. Oštre horizontalne linije u kontrastu s glatkim dizajnom, savršeno se uklapaju u raznoliki pejzaž.

TRANSIT

Novi Ford Transit najveći je furgon u klasi. Zahvaljujući širokom izboru karakteristika,kao prilagodba sjedišta, u mogućnosti ste da potpuno prilagodite vozilo Vašem poslovanju.

Kontaktirajte nas već danas
  Kolika je cijena iznamjmljivanja?

  Cijena ovisi o kojem se automobilu radi, naravno i broj dana na koliko želite da iznajmite. Povodom cijene najbolje da nas kontaktirate putem e-maila ili kontakt telefona.

  Sve kontakt informacije na: kontakt.

  Koji su uslovi korištenja iznajmljenog automobila?

  Sve informacije te uslovi korištenja automobila iznajmljenog kod nas možete pročitati na sljedećem linku upute.

  Najbolji način da nas kontaktirate?

  Najefikasniji način da stupite u kontakt s nama jeste da nas pozovete na jedan od naših kontakt telefona zavisno da li se poslovnica nalazi u Sarajevu ili Tuzli.

  Kontakt informacije na linku.

  Koliko poslovnica imate i gdje se nalaze?

  Imamo dvije poslovnice – u Sarajevu i Tuzli.
  Adresa Tuzla: Husinskih rudara 351
  Adresa Sarajevo: Fra Anđela Zvizdovića 1

  Da li možemo doći u salon da pogledamo auta prije iznajmljivanja?

  Naravno. U sklopu radnog vremena, kad god vama odgovara, možete da posjetite naše poslovnice i saznate sve što vas zanima.

  +387 35 302 000

  info@remex.ba

  Husinskih Rudara 351, Tuzla