Rješenja za prenos snage

Nudimo vam visokokvalitetne komponente za projektovanje i održavanje sistema za prenos snage, uz brzi zaokret. To uključuje remene, lance, remenice, lančanike, spojnice, čahure i glavčine, plus vijke i sisteme za zatezanje. Svaka se može prilagoditi vašim specifičnim potrebama.

Zupčanici

 

Odabir komponente za prijenos snage može biti izazov, pogotovo kada je to temeljni dio poput lančanika.

Proizvodi moraju biti dostupni u mnogim veličinama, kako bi odgovarali različitim dizajnerskim omotnicama – i izbjegli potrebu za prilagođenim dijelovima. Pomoću našeg opsežnog asortimana lako ćete pronaći odgovarajuću veličinu lančanika za svoju aplikaciju.

Svi naši lančanici izrađeni su od visokokvalitetnih čelika i mogu se dalje prilagoditi visokim performansama s premazima poput crnog oksida ili cinkovanja. Zupčanici su dostupni u različitim konfiguracijama, koje se moraju tačno prilagoditi dizajnu mašine. Naš mrežni katalog pojednostavljuje ovaj postupak odabira i pomaže vam da brzo prepoznate ispravan proizvod.

Proizvodi se mogu specificirati prema oznaci ili vrsti proizvoda. Pretraživanje oznaka donosi popis svih relevantnih proizvoda, kao što su „Metric Duplex, Taper Bushed“ ili „ANSI Simplex, Pilot Bore“. Pretraživanje po tipu proizvoda je specifičnije i traži detaljne vrijednosti poput koraka i broja zuba.

Za više informacija i proizvoda posjetite: skf.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja