Motori

Više od 100 godina Cummins motori isporučuju pouzdanu snagu koja će vam pomoći da obavite posao. Cummins motori su proslavljeni najboljim performansama i pouzdanošću u klasi. I stalno podižemo letvicu, maksimalizujući snagu i obrtni momenat, istovremeno optimizujući efikasnost goriva i produžujući vijek trajanja motora.

X15 serija efikasnosti (2020)

Efikasnost je više od štednje goriva. Serija efikasnosti X15 ima najbolju ekonomičnost potrošnje goriva od bilo kojeg motora u svojoj klasi, bez ijednog. Ali efikasnost je veća od milja po galonu. Ima najbolje vrijeme rada u industriji, s najdužim intervalima održavanja, tako da možete svake godine generirati više kilometara prihoda. Ima bežičnu vezu, tako da ne morate odvojiti vrijeme da posjetite dobavljača da biste ažurirali kalibraciju. Dijagnostika u stvarnom vremenu ubrzava tačnost i brzinu usluge. Ima najveću, najsposobniju mrežu dijelova i usluga u industriji, tako da možete dobiti hitnu pomoć bez obzira gdje vas roba vodi.

Pregled: X15 efikasno koristi vaš novac, uz najbolju vrijednost preprodaje bilo kojeg motora u industriji. Sve se to zbraja sa ukupnim troškovima vlasništva koji vašu flotu čine miljama ispred konkurencije. Donji broj okretaja u minuti. Veća ušteda. Serija efikasnosti 2020 X15 koristi blagodati usavršavanja u velikom otvaranju i integraciji sa prenosnicima kako bi se postigla bolja ekonomičnost potrošnje goriva uz smanjenu emisiju stakleničkih gasova (GHG). Povećano smanjenje brzine znači da vaši vozači postižu sve performanse na koje su navikli pri nižim okretajima. Ovo ne samo da smanjuje potrošnju goriva i emisije štetnih gasova, već i motori koji rade na konstantno nižim brzinama traju duže uz manje trošenja.

Najbolji postaje još bolji. Ocjene X15 za 2020. godinu nude nadograđenu aerodinamiku turbopunjača i EGR hladnjak visokih performansi za ukupna poboljšanja upravljanja zrakom radi veće efikasnosti sistema. A, s promjenama poput smanjene brzine pumpe za vodu, dolazi do ukupnog smanjenja parazitskih gubitaka u cijelom sustavu.

Za više informacija posjetite: cummins.com

X15 serija efikasnosti (2020)

X15 efikasno koristi vaš novac, uz najbolju vrijednost preprodaje bilo kog motora u industriji. Sve se to zbraja sa ukupnim troškovima vlasništva koji vašu flotu čine miljama ispred konkurencije. Čisti, efikasni, pouzdani i izdržljivi, motori Cummins.

Snaga: 298 – 373 kW

Obrtna sila: 1966 – 2508 N/m

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja