Bušilice za bunare

Dizajnirani da budu žilavi, izdržljivi i vrlo pouzdani, Dandovi uređaji za bušenje vode pružaju sigurnu, čistu vodu u nekim od najtežih svjetskih sredina, gdje se inferiorni uređaji jednostavno neće nositi. 

Watertec 12.8

Oprema za bušenje Watertec 12.8 pruža vodu zajednicama širom svijeta u nekim od najtežih zamislivih uvjeta. Prepoznata po svojoj snazi ​​i pouzdanosti, bušaća mašina Vatertec 12.8 ima vučnu snagu od 12.800 kgf na snažnoj strukturi jarbola sa čeličnim dijelom s malim održavanjem.

Sposobna rotiranja blatom, DTH čekićem i poplavljenom povratnom cirkulacijom, a uz mogućnost ugrađenog kompresora koji eliminira potrebu za dodatnom pratećom opremom i pomoćnim vozilima, ovo je potpuno funkcionalna oprema za bušenje bunara srednje dubine. Standardni jarbol omogućava utovar i aktiviranje 6 m bušaćih šipki.

Značajke uključuju:

Kapacitet vuče od 12.800 kgf, sposoban za rotaciono bušenje blata, bušenje zraka i rikverc, mogućnosti montaže uključuju kamion 6 × 6 ili 8 × 8, poluprikolicu ili vozilo / konstrukciju za korisničku podršku, glava velikog obrtnog momenta sa bočnim hidrauličkim pomicanjem i nagibnim glavama okretan zrak / voda pod visokim pritiskom, glavno vitlo za alate i kućište, pomoćno vitlo za rukovanje alatom, odabir zračnih kompresora na brodu, odabir pumpi blata na brodu, mogu se isporučiti s kompletnim paketom alata.

Za više informacija posetite: dando.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja