Bušilice za bunare

Dizajnirani da budu žilavi, izdržljivi i vrlo pouzdani, Dandovi uređaji za bušenje vode pružaju sigurnu, čistu vodu u nekim od najtežih svjetskih sredina, gdje se inferiorni uređaji jednostavno neće nositi. 

Watertec 9000

Ova bušilica za bušotinu srednje dubine sposobna je izvoditi čitav niz metoda bušenja, uključujući rotaciju blata, DTH čekić i poplavljenu obrnutu cirkulaciju. Kompaktni, robusni Dando Vatertec 9000 može se pohvaliti sa 10.000 kgf vuče i dostupan je s raznim mogućnostima montaže uključujući gusjeničar, kamion, prikolicu i klizač.

Značajke uključuju:

Kamion je standardno ugrađen, ali je dostupan i na gusjenicama, kliznim vozilima ili vlastitom potpornom vozilu, zakretna glava velikog okretnog momenta, bočno pomicanje hidraulike i nagib glave, hidraulično vitlo, hidraulične stezaljke / prekidači dostupni kao opcija, siguran nosač cijevi bez upotrebe ruka eliminira potrebu za fizičkim podizanjem i manipulacijom bušaćih šipki, dostupne su pumpe za blato, pumpa za ubrizgavanje pjene, uređaj za podmazivanje ulja.

Za više informacija posetite: dando.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja