Bušilice za bunare

Dizajnirani da budu žilavi, izdržljivi i vrlo pouzdani, Dandovi uređaji za bušenje vode pružaju sigurnu, čistu vodu u nekim od najtežih svijetskih sredina, gdje se inferiorni uređaji jednostavno neće nositi. 

Watertec 40

Naprava za bušenje vode Vatertec 40 dizajnirana je za bušenje bušotina velikog promjera do velikih dubina u nekim od najizazovnijih svjetskih okruženja. Privatni izvođači radova za projekte dubokog bušenja širom svijeta. Sposoban za najčešće metode bušenja u vodenim bušotinama, uključujući konvencionalno bušenje muljem i bušenje DTH čekićem, ovaj model se koristi i za bušenje poplavljenim reverznim cirkulacijama kada to zahtijeva geologija ili kada su potrebni bunari vrlo velikog promjera.

Značajke uključuju:

Povrat od 40.000 kgf, sposoban za rotaciono bušenje blata, bušenje vazduhom i rikverc, razne mogućnosti ugradnje, uključujući kamion 6 × 6 ili 8 × 8, ili vozilo za podršku kupcu ili konstrukciju, zakretna glava velikog momenta sa bočnim hidrauličkim pomicanjem i nagibnim glavama, zakretna voda zrak / visoki pritisak, glavno vitlo za alate i kućište, pomoćno vitlo za rukovanje alatom, odabir zračnih kompresora na brodu, odabir pumpi blata na brodu, mogu se isporučiti s kompletnim paketima alata, obuka na licu mjesta koju nude inženjeri koji buše Dando .

Za više informacija posetite: dando.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja