Bušilice za bunare

Dizajnirani da budu žilavi, izdržljivi i vrlo pouzdani, Dandovi uređaji za bušenje vode pružaju sigurnu, čistu vodu u nekim od najtežih svjetskih sredina, gdje se inferiorni uređaji jednostavno neće nositi. 

Watertec 24

Kapacitet vuče od 24.000 kgf, postrojenje za bušenje vode Vatertec 24 visokih performansi sposobno je bušiti do velikih dubina dok je postavljeno na kamion 6 x 6. Mašina je dizajnirana da bude robusna, pouzdana i sposobna za kontinuirani rad u nekim od najteža svjetska okruženja. Kompresor 900 cfm / 350psi standardno je ugrađen na brod i pruža zrak za bušenje DTH čekića i razvoj bušotine.

Favorizirana od strane vlade, nevladinih organizacija, dobrotvornih organizacija i izvođača radova gdje su potrebne veće dubine u sušnim područjima ili za bunare većih promjera potrebnih za navodnjavanje ili snabdijevanje vodom većih razmjera gdje su prisutni visokoproduktivni vodonosnici.

Značajke uključuju:

Kapacitet povlačenja od 24.000 kgf, sposoban za rotaciono bušenje blata, bušenje vazduhom i rikverc, razne mogućnosti ugradnje, uključujući kamion 6 × 6 ili 8 × 8, poluprikolicu ili vozilo / konstrukciju za korisničku podršku, zakretna glava visokog obrtnog momenta sa hidrauličnim bočnim pomeranjem nagib glave, okretni zrak / voda visokog pritiska, glavno vitlo za alate i kućište, pomoćno vitlo za rukovanje alatom, odabir zračnih kompresora na brodu, odabir pumpi za blato na brodu, mogu se isporučiti s kompletnim paketom alata, nudi se obuka na licu mjesta Dando inženjeri bušenja.

Za više informacija posetite: dando.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja