Viljuškar za dohvat

Viljuškar za dohvat

Inovativna, pouzdana litijum-željezo-fosfatna snaga savršena je zamjena za olovno-kisele baterije, odlikuje se brzim punjenjem, a mogućnost punjenja osigurava kontinuiranu dostupnost vozila. Dizajn niskog težišta i 4-okretni ventil opremljen bočnim potpornim sistemom za siguran i pouzdan rad.Sustav za vuču nalazi se u desnom stražnjem dijelu šasije, zahvaljujući pogonskom točku koji se okreće udesno i ulijevo za 90 stepeni, kamion može fleksibilno putujte u uskom prostoru.

Ergonomski dizajnirana džojstik, može lako kontrolirati hod kamiona naprijed ili nazad. Pogon može odabrati dva načina rada, stojeći ili sjedeći. Električni servo upravljač (EPS) standardna je specifikacija koja pruža fleksibilan rad. Niska buka, bez emisije izduvnih gasova, mala potrošnja energije, svi su ekološki prihvatljivi. Potpuno otvorena hauba, lak pristup svim komponentama, jednostavan za servisiranje. Kutija za baterije može se lako izvući kada jarbol posegne prema naprijed, lako je održavati.

Svi ključni dijelovi poput vodonepropusnih konektora, elektromagnetskih kočnica i prekidača u slučaju nužde usvajaju poznatu marku, što uvelike poboljšava pouzdanost električnog sustava. Postoji zaštita od preopterećenja za elektroniku i hidraulični sistem. Kamionom se ne može upravljati ukoliko vozač ne pritisne) papučicu prisutnosti rukovaoca equipped opremljenu prekidačem, funkcija uvelike poboljšava sigurnost i pouzdanost.

Visokofrekventni MOSFET kontroler pruža precizan hod, kontrolu podizanja s boljim podesivim performansama, motor i baterija se bolje podudaraju. Tri kočnice se aktiviraju sa regenerativnim kočenjem, kočenjem unazad, parkirnom kočnicom i automatskom kontrolom brzine nagiba. Štedi energiju i efikasniji je. Integrirani mjerač broja sati sata i instrument za samodijagnostiku.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja