Serijski viljuškar 8-10 t

Kamion sa unutrašnjim sagorjevanjem 8-10t (serija XF)

Najnovije tehnologije viljuškara zaposlene su u ovom novom viljuškaru sa unutrašnjim izgaranjem KSF 8-10T, što je Hangchovo dostignuće nakon više od 30 godina iskustva u proizvodnji viljuškara. Opcioni elektrohidraulični proporcionalni sistem upravljanja, aluminijumski hladnjak sa pozlaćenim rebrima, volan malog prečnika sa podesivim nagibom i novi dizajnerski jarbol koriste se za postizanje udobnog i ergonomskog rada.

Za smanjenje vibracija primenjuju se amortizer, amortizer i sedište ovjesa. Svi dizel motori koje koristi ova mašina udovoljavaju EU propisima III faze o emisiji izduvnih gasova. Ekološki prihvatljivi materijali koriste se u azbestnoj papučici kočnice i novom brtvi. Optimizirani prigušivač zvuka i tehnologija zaštite od buke koriste se za smanjenje nivoa buke na 3dB.

Dinamična hidraulična kontrola sa senzorom opterećenja, novi sistem osvjetljenja efikasnosti i nova vrsta reflektora usvojeni su u ovom 8-10T protutežnom kamionu s unutarnjim izgaranjem kako bi se smanjili hidraulički gubici i potrošnja energije, produžio vijek trajanja i povećala brzina dizanja. Štaviše, optimizacijom dizajna menjača, pogonski sklop pruža veću efikasnost i veću brzinu vožnje.

Šasija, jarbol i prednja / stražnja osovina visoke čvrstoće primenjuju se na ovaj kamion za protivtežu sa unutrašnjim sagorevanjem KSF 8-10T. Svi kontroleri, releji i osigurači ugrađeni su u kutiju regulatora u kojoj nema vode i prašine. A glavne elektroničke komponente su vodootporne. Kutija za baterije i adijabatska ploča ugrađeni su između baterije i spremnika za gorivo kako bi se produžio vijek trajanja baterije. Akumulator energije koristi se u kočionom sistemu vozila.

Sistem senzora sjedala kombinira funkcije podizanja / nagiba i zaključavanja vožnje. Uređaj za prigušivanje i uređaj za zaključavanje prigušivača nape su usvojeni kako bi se osigurala sigurnost. Pristup kočionom bubnju i zračnom filtru je jednostavan, a samim tim i lak za zamjenu. Štoviše, šipki za ulje, hidrauličkom filtru, separatoru vode može se lako pristupiti i provjeriti. Kada se otvori stražnji poklopac, automatski se otvara prednji poklopac hladnjaka.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja