Serijski viljuškar 14-18 t

Kamion sa unutrašnjim sagorevanjem 14-18t (serija X)

Serija X za teške terene produžetak je nove serije viljuškara sa unutrašnjim sagorevanjem, koje je Hangcha samostalno razvio, usvojivši napredne tehnologije na svetu zasnovane na originalnim proizvodima. Sveobuhvatnom nadogradnjom izgleda kalupa, uštede energije, zaštite okoliša, udobnosti, sigurnosti i pouzdanosti, postat će viličar svjetske klase koji može udovoljiti vašim ukupnim zahtjevima.

Performanse su poboljšane. Brzina putovanja i brzina podizanja poboljšani su za 10% -20%. Karoserija kamiona je smanjena, a fleksibilnost ojačana. Zahvaljujući CAE (Computer Aided Engineering) tehnologiji, strukturne komponente su uravnoteženije.

S potpuno ovješenom kabinom i kompletnim pogledom u novom stilu. Profil kamiona je optimiziran; Vizija je izvrsnija. Formirani su unutarnji ukrasni elementi, osjećaj je ugodniji; Oblikovani integralni okvir izrađen od čeličnih cijevi pruža visoku čvrstoću i bolje brtvljenje.

Povećana digitalizacija, dodatni centralni kontroler, struktura sabirnice CAN, ugrađena višestruka dijagnostika, kontrolne funkcije i alarm kvara pogodni su za dijagnozu.

Integrirani sistem vrha prsta, kontrola pilota, pametna i precizna; Optimizacija krivine hidraulične kočnice, glatko i lako upravljanje.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja