Serijski viljuškar 1,0-3,5t

Viljuškar sa unutrašnjim sagorjevanjem od 1,0-3,5t (XF serija)

Nova serija KSF, Hangcha, kombinira iskustvo preko 30 godina izgradnje viljuškara i najnoviju tehnologiju viljuškara.

Dinamički hidraulični sistem upravljanja sa senzorom opterećenja, efikasan sistem osvetljenja, niža potrošnja goriva, kombinovani su da bi se obezbedila veća produktivnost i smanjeni operativni troškovi.

Linija snažnih i čistih motora i ekološki prihvatljivih materijala pomažu u smanjenju ispuštanja neželjenih supstanci tokom životnog vijeka kamiona, istovremeno stvarajući čistiju radnu okolinu. Svi primijenjeni dizelski motori u skladu su s emisijom izduvnih plinova EU faze III.

Razvoj nove serije KSF uzima u obzir udobnost i lako rukovanje, na primjer, za poboljšanje amortizera, usvojeni su složeni amortizeri motora i potpuno plutajući pogonski sklop. Udoban rad takođe doprinosi povećanju produktivnosti.

Fokusirajući se na povećanje pouzdanosti, smanjenje zastoja, serija KSF je u stanju da učini veću produktivnost za kupca.

Pažljiv dizajn olakšava pregled i servisiranje. Jednostavno održavanje smanjuje zastoje i pomaže u smanjenju troškova. Dvodelni dizajn olakšava podizanje i uklanjanje podne daske za pristup pogonskom sistemu.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja