Filteri za podmazivanje

Ulje za podmazivanje je krvotok motora. Važno je smanjiti trenje, hladiti dijelove motora i nositi istrošeni materijal i strane ostatke na filtru. Ako se prljavština koju stvara motor ne filtrira, nakupit će se abrazivni materijal koji će brzo istrošiti pokretne dijelove motora.

Venturi ™ filteri za podmazivanje

Više od 75% onečišćenja u motornom ulju je čađa.

Čađa je glavna komponenta motora koja uzrokuje habanje. U tvrtki Cummins Filtration razumijemo da je uklanjanje čađe ključno za pouzdaniju opremu i veću isplativost. Naši filtri za podmazivanje Venturi Combo koriste naprednu tehnologiju dizajna za efikasnije uklanjanje čađe iz motornog ulja.

Venturi Combo filteri sadrže specijalizirane medije koji privlače i zadržavaju čađu, omogućavajući ulje da djeluje čišće duže. Venturi Combo omogućava ultrafinoj filtraciji ulja da zarobi i zadrži do četiri puta više čađe od uobičajenog filtera za ulje.

Venturi filteri za podmazivanje

Više od 75% onečišćenja u motornom ulju je čađa. Čađa je glavna komponenta motora koja uzrokuje habanje. U tvrtki Cummins Filtration razumijemo da je uklanjanje čađe ključno za pouzdaniju opremu i veću isplativost. Naši filtri za podmazivanje Venturi Combo koriste naprednu tehnologiju dizajna za efikasnije uklanjanje čađe iz motornog ulja.

Za više proizvoda pogledajte: cumminsfiltration.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja