Dodatna oprema

Rudarska oprema za bilo koju situaciju.

Transportni gusjeničari

Transportni gusjeničari su dizači teških tereta u industriji i dizajnirani su za transport i premještanje teške i / ili velike rudarske opreme ili obrada.

Transportni guseničari su mašine posebno razvijene za transport i kretanje teške i / ili velike opreme za rudarske ili prerađivačke postrojenja, kao što su glava ili repni trak, građevinski segmenti transportnih traka, polupokretna postrojenja za drobljenje, dodavači pregača ili traka, prenaponski kašikaši protivteže ili bilo koja velika konstrukcija ili uređaj koji treba premjestiti.

TAKRAF dizajnira i gradi transportne staze od ranih 1990-ih – činjenica koja danas garantira najveću sigurnost, pouzdanost i efikasno održavanje. Naši transportni alati prilagođeni su specifičnim zahtjevima svakog klijenta, s faktorima kao što su geometrija, nosivost, performanse putovanja i opcionalna pomorska oprema koju klijent može odabrati.

Naš asortiman uključuje mašine nosivosti od 200 t do nevjerovatnih 1.200 t. Staze mogu biti opremljene sa ili bez kabineta rukovaoca, a mogu sadržavati dodatke kao što su dodatni sigurnosni uređaji, nadzor stanja i pogodnosti poput daljinskog upravljanja, vatrogasne opreme, TAKRAF PLC-a, mnogih vrsta senzora i GPS-a. Takav pribor odabire klijent i dizajniran je u skladu sa standardima klijenta i / ili države. Naše transportne staze su u potpunosti sastavljene i testirane u našim njemačkim proizvodnim pogonima prije otpreme, što rezultira brzim puštanjem u rad i performansama na licu mjesta.

Za više informacija posjetite: takraf.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja