FORD TRANSIT CONNECT

Ford Transit Connect putnički karavan 2021. godine nudi obilje fleksibilnog prostora za sjedenje i teret, preklopna sjedala u drugom i trećem redu i standardna dvostruka klizna bočna vrata. Štoviše, lako ćete upravljati i više nego što vas može uvući, izići i svuda okolo.

TRANSIT CONNECT

Transit Connect Van kombinuje zaštitnu marku Ford Transit žilavost i vrhunsku tehnologiju kako bi vam pomogao da radite pametnije.Kombi Transit Connect dolazi s jednim redom sjedala kako biste maksimizirali svoj tovarni prostor. Dostupan u kratkim (SWB) ili dugim međuosovinskim razmacima (LWB), Transit Connect kombi pruža do 3,6 kubika tovarnog prostora i može prevesti do 982 kg tereta †. A s genijalnom pregradnom pregradom moći ćete prevesti i dugačke, nezgodne predmete. Ovaj izvanredni kombi srednje veličine prepun je sofisticiranih tehnologija, uključujući Active Park Assist, prepoznavanje saobraćajnih znakova i SYNC 3. Ovi sistemi rade zajedno kako bi vam pomogli da ostanete povezani i imate kontrolu.

godina proizvodnje

MAKSIMALNI UTOVAR (KG)

sjedišta

Ford Transit Connect model možete pogledati sa svih strana. Spoljašnjost vozila, koja je oblikovana u skladu sa Fordovim kinetičkim dizajnom, ima svoju namjenu, ali i stil. Primjera, vozilo ima poboljšanu aerodinamičnost za bolju potrošnju i visokotehnološka svijetla za bolju vidljivost. Sastavni dijelovi napravljeni su tako da se lako mogu popraviti i zamjeniti, što smanjuje troškove. Široki spektar boja za spoljašnji izgled automobila pomoći će da se stvori pozitivan utisak o Vašem preduzeću i biće odgovarajuća pozadina za bilo kakav natpis, koga eventualno namjeravate dodati.

Sposoban, sofisticiran i raznolik

Elektronski program stabilnosti (ESC) neprekidno nadgleda rad Vašeg kombija. Otkriva bilo kakva odstupanja od izabranih cestaanja i automatski ispravlja položaj vozila na cesti i pomaže Vam da zadržite kontrolu nad vozilom. Ova tehnologija takođe pomaže da smanjite zaustavni put pri naglom kočenju.

Naš naprijedni sistem za dinamičku kontrolu vuče (TCS) sprječava prekomerno proklizavanje točkova i pruža optimalnu vuču, prijenos snage i stabilnost u trenutku kada Vam najviše treba. Sistem stalno prati i prilagođava količinu snage koja je dodeljena svakom točku kako bi se osigurao najbolji mogući kontakt sa podlogom i vuča prilikom ubrzavanja.

Bitno je uvijek imati pravilno napunjene pneumatike, čime štedite gorivo, čuvate pneumatike i brinete za svoju sigurnost. Zato senzori prate svaki točak i upozoravaju Vas ukoliko dođe do problema, tako da možete lako zaustaviti vozilo, proveriti i ponovo napuniti gumu ili je po potrebi i zamjeniti.

Sistem stabilnosti prikolice otkriva vijuganje ili zanašanje prikolice i smanjuje brzinu Transit Connecta, i na taj način pomaže u rješavanju problema kako bi osigurao veću kontrolu prilikom vuče. Vozilo usporava smanjenjem okretnog momenta i postupnim povećavanjem sile kočenja na sva četiri točka.

Novi Transit Connect dostupan je sa vazdušnim zavesama, prednjim i bočnim vazdušnim jastucima za vozača i suvozača i sa poboljšanim aktivatorima sistema. Na ključnim tačkama u vozilu nalaze se i naprijedni senzori koji garantuju brzu i kontrolisanu reakciju.

Pričvršćenje ISOFIX za dječija sjedišta na izboru je kod jednodelnog vozačevog sjedišta u verziji Van, i na dva spoljašnja zadnja sjedišta ( u 2. Redu) u verzijama Kombi Furgon i Kombi.Uz naprijedni sistem centralnog zaključavanja, novi sklopivi ključ opremljen je odašiljačem sa dva kanala. Nemoguće ga je skenirati ili kopirati. Može se ponovo puniti, vodootporan je i može se koristiti na udaljenosti do 30 m od svog kombija.

Rješenje za sve situacije

Osmišljen je da bi bio praktičan i izdržljiv, a oblikovan je tako da nudi što udobniju i opušteniju kabinu: elegantna iznutrašnjost kao i u ličnom automobilu oblikovana je ergonomično, tako da se svako dugme kao i prostor za odlaganje nalaze pri ruci. Bez obzira na hladnoću napolju, u kabini se možete brzo ugrijati uz pomoć grijanog vozačevog sjedišta.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja