Generatori i energetski sistemi

Cummins je svetski lider u opremi za proizvodnju električne energije, uključujući PoverCommand ™ stanje pripravnosti i vrhunske sisteme napajanja. Cummins generatore pronaći ćete svuda gde je potrebno pouzdano napajanje, od bolnica i data centara do bušenja i rudarstva.

Cummins tihi dizel generatori za komercijalne mobilne uređaje

Tihi dizel modeli su težak izbor kada su potrebni niska razina buke i niske vibracije. Njihov revolucionarni dizajn čini ove generatore do 15 dB (A) tišima od ostalih dizel generatora i tišima od većine benzinskih motora. Jedinice su potpuno zatvorene, uključujući sisteme za hlađenje, prigušivač i usisni sistem. Za manje kritične primjene buke odaberite Cummins Standard seriju dizela.

Moć motora visokih performansi za velika opterećenja Digitalno kontrolirani protok pumpe za minimalne varijacije napona i frekvencije. Ispunjava kapacitet punog opterećenja u ambijentalnim uslovima od 50 ° C Sistem za montiranje u 4 tačke Dizajniran da obezbedi čistu i tihu snagu s malim vibracijama Kućišta presvučena prahom i nehrđajućim čelikom Jednostavna jednostrana upotreba minimalizuje zahteve za prostorom pregrade Višestruki otvori za vazduh za fleksibilnu ugradnju i kompaktne veličine nude nekoliko mogućnosti ugradnje.

Za više informacija posjetite: cummins.com

Tihi dizel generator

Njihov revolucionarni dizajn čini ove generatore do 15 dB (A) tišim od ostalih generatora na dizel i tišim od većine benzinskih agregata.

Težina: 348 kg

Frenkvencija: 60 Hz

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja