Teški viljuškar 38-48 t

Viljuškar sa unutrašnjim sagorjevanjem 38-48t 

Karakteristike Korišteni su novi tip mjenjača DANA TE30, emisioni motor CUMMINS KSM11 3A i pogonska osovina KESSLER D102 za teška opterećenja.

Ključni dijelovi su proizvodi međunarodno poznate marke čija je kvaliteta stabilna i trajna. Opremljen sistemom za otkrivanje radne prisutnosti sjedala (TPS) za poboljšanje sigurnosti; Primjenjiv je LCD zaslon s mrežom s mrežom kontrolera (CAN) koji ima funkciju ugrađenog prikaza težine, dijagnoze grešaka i kinesko-engleskog sustava upita za prikaz.

Nezavisni dinamički sistem kočenja uljem može smanjiti složenost hidrauličkog sistema i troškove ulja. Uz varijabilni hidraulični sistem za regulaciju glavnog opterećenja, potrošnja energije u praznom hodu je vrlo niska. Opremljen elektroničkim mjenjačem 5F / 3R s automatskim mjenjačem, snaga vas čini snažnim, započinjete brzo i glatko; Sa glavnim sistemom hlađenja ventilatora sa električnom kontrolom hidrauličkog motora može postići brz i efikasan rad temperature u intervalima i smanjiti potrošnju energije ventilatora.

Integrirana kabina, prozirno vidno polje, dobro brtvljenje. Sa integriranom višenamjenskom upravljačkom ručicom i elektro-hidrauličkom proporcionalnom kontrolom lako se podiže, naginje i koristi. S LUDV glavnim upravljačkim višesmjernim ventilom može postići brz odziv, precizan rad i postići finu ponovljivost.

Sljedeća kontrola odnosi se na ručicu broja okretaja motora za smanjenje opterećenja rukovaoca. Centralizirano upozorenje o pogrešci je sažeto i jasno, smanjujući napetost vozača. Sa centralizovanom tačkom za ispitivanje pritiska, praktičnim otvaranjem poklopca karoserije, poklopcem motora i ručnim naginjanjem kabine za lako održavanje Opremljen FIMS inteligentnim sistemom upravljanja viljuškarima u oblaku, daljinskim inteligentnim nadzorom, boljim poboljšanjem upravljanja opremom i upravljanjem logistikom.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja