Terenski viljuška 5.0t

Teretni viličar za terenski pogon sa pogonom na sva četiri točka 5.0t

Zahvaljujući krugu ulja za upravljanje i krugu kočionog ulja neovisni su jedan od drugog, što smanjuje smetnje kočenja na upravljaču, hidraulični sistem kočenja je vrlo siguran. Sa strukturom ventila kočnice plus akumulator je sigurniji i pouzdaniji.

Sa ovjesom i integriranom zaštitom od glave, potpuno plutajućim prijenosnikom, složenim amortizerom motora i sjedalom ovjesa, vožnja je ugodnija, a vibracije i buka kamiona mogu se smanjiti. Odličnu vidljivost prema gore pruža veliki krovni zaslon, zapravo, vidljivost u cjelini je izvrsna. Održavanje Dvodelni dizajn olakšava podizanje i uklanjanje podne daske za pristup pogonskom sistemu. Poklopac hladnjaka može se lako okretati rukom kako bi se omogućili brzi pregledi ili servisiranje.

Ojačana šasija kamiona s CAE softverom za simulaciju, optimizirani dizajn izveden je za naginjanje cilindra i upravljačke osovine upravljača. Dvostruki filteri za vazduh i dvostepeni vazdušni filter uzeti su kao standardna konfiguracija kako bi se osiguralo da motor može raditi dugo i pod optimalnim statusom. Diferencijal je posebno dizajniran za neravne terene i sadrži ručnu blokadu diferencijala koja pruža ultimativno prianjanje po lošem vremenu i grubim radnim površinama. Blokada diferencijala sprečava gubitak snage kada se jedan točak okrene. Mokra kočnica nudi maksimalni radni vijek vašeg kočionog sistema.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja