Terenski viljuškar 2,5-3,5 t

Terenski viljuškar sa pogonom na dva točka od 2,5-3,5 t

Hidraulični prijenos ovjesa sa dvije brzine naprijed i jednim stupnjem prijenosa unazad, pružajući veću brzinu i veću sposobnost procjene; Pogonska osovina je opremljena gumama sa širokim postoljem i dubokim gazećim slojem, poboljšanim kočnicama, ležajevima, diferencijalom sa funkcijom automatskog zaključavanja, kao i poboljšanim sklopom upravljačke osovine koji pruža ultimativnu vuču u lošem vremenu i na grubim radnim površinama.

Novi hidraulički dinamički sistem upravljanja senzorom opterećenja doprinosi smanjenju hidrauličkih gubitaka i poboljšanju energetske efikasnosti. Novi efikasni sistem osvetljenja koristi LED osvetljivač i novu vrstu reflektora za smanjenje potrošnje energije, značajno poboljšanje performansi osvetljenja i produženje radnog vremena.

Udobnost i laka upotreba uvijek se uzimaju u obzir pri razvoju terenskih viljuškara, na primjer, poboljšani nivo vibracija, složeni amortizer motora i potpuno plutajuće sjedalo i kabina. Udoban takođe doprinosi povećanoj produktivnosti i smanjenoj buci.

Poklopac na ploči može se podići samo radi provjere kočione tečnosti. Kuka koja se lako otvara omogućava brz pristup motornom prostoru.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja