Generatori i energetski sistemi

Cummins je svetski lider u opremi za proizvodnju električne energije, uključujući PoverCommand ™ stanje pripravnosti i vrhunske sisteme napajanja. Cummins generatore pronaći ćete svuda gde je potrebno pouzdano napajanje, od bolnica i data centara do bušenja i rudarstva.

Cummins standardni dizel generatori za komercijalne mobilne uređaje

Generatori serije Cummins Standard Diesel dizajnirani su za teške komercijalne aplikacije kojima nije potreban proizvod kod kuće. Oni nude izuzetnu vrijednost sa podudarnim karakteristikama, uključujući gladak rad, povećanu efikasnost hlađenja i niska harmonijska izobličenja. Svi standardni dizel generatori rade na malim brzinama već stoljećima i mogu se koristiti u vanjskim i unutarnjim primjenama.

Specifikacije:

Moć motora visokih performansi za velika opterećenja Digitalno kontrolirani protok pumpe za minimalne varijacije napona i frekvencije. Ispunjava kapacitet punog opterećenja u ambijentalnim uslovima od 50 ° C Sistem za montiranje u 4 tačke Dizajniran da obezbedi čistu i tihu snagu s malim vibracijama Kućišta presvučena prahom i nehrđajućim čelikom Jednostavna jednostrana upotreba minimalizuje zahteve za prostorom pregrade Višestruki otvori za vazduh za fleksibilnu ugradnju i kompaktne veličine nude nekoliko mogućnosti ugradnje.

Za više informacija posjetite: cummins.com

Standardni dizel generator

Generatori serije Cummins Standard Diesel dizajnirani su za teške komercijalne primene koje ne zahtevaju proizvod u kući.

Frenkvencija: 50-60 Hz

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja