Prečišćivači filtera za zrak

Proizvodi za filteriranje zraka Fleetguard dizajnirani su kako bi učinkovito smanjili količinu čestica prašine i nečistoće koja uzrokuje štetu koja ulazi u motor vaše opreme.

Skylone prečišćivači filtera

Pročišćivači su neophodni za poboljšanje vijeka trajanja filtarskih elemenata za usisavanje zraka u teškim uvjetima. Pročistači pomažu u uklanjanju nečistoća i ostataka prije nego što dođu do filtarskog elementa, za duži vijek trajanja filtra i manje promjene elementa.

Smanjivanje broja izmjena na elementima filtra smanjuje rizik od nečistoće koja ulazi u kanale za usisavanje zraka tijekom promjena, što rezultira smanjenim troškovima i povećanim trajanjem rada.

Naši pročiščivači Syklone dostupni su da odgovaraju raznim protocima usisnih motora. Izrađene od vrlo izdržljivog polimernog materijala, gotovo su neuništive.

Pročišćivači Syklone samočišćuju se i ne zahtevaju održavanje. Njihov pametan dizajn uklanja zagađivače pomoću rotora kojeg pokreće struja zraka, stvarajući centrifugalnu silu koja uklanja nečistoće kroz kanal za pražnjenje.

Isprobajte naš jednostepeni kalkulator za predtretman ili dvofazni kalkulator za predtretman da biste vidjeli koliko možete uštedjeti uključivanjem pročistača zraka u vaš sistem za filtriranje zraka.

Da biste pravilno odredili pročistač za vaš sistem za usisavanje zraka, provjerite čarobnjaka za dimenzioniranje pročistača ili kontaktirajte naš centar za korisničku podršku za pomoć.

Skylone prečišćivači

Sredstva za čišćenje su neophodna za poboljšanje životnog vijeka elemenata filtra za usisavanje zraka u teškim uvjetima.

Prethodna sredstva za čišćenje pomažu u uklanjanju nečistoća i nečistoća prije nego što dođu do filtarskog elementa, radi dužeg vijeka trajanja filtra i manje potrebe za promjenom elemenata.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja