Serijski viljuškar 1,0-3,8t

Serijski viličar s vilicama s unutarnjim sagorijevanjem 1,0-3,8 t (serija A)

Primijenjen naprednom metodom strukturnog dizajna, kamion je dizajniran s električnim, sportskim konturama, a zahvaljujući novom dizajnu svi izloženi dijelovi izrađeni su od metala, koji je čvrst i pouzdan.

Sigurnost

Zahvaljujući dizajnu dugog međuosovinskog razmaka, poboljšana je uzdužna stabilnost cijelog kamiona, a preostala nosivost na istoj visini je značajno poboljšana. Istovremeno, produžava radni vijek gume za kontrolu smanjenja opterećenja zadnje osovine.

Udobnost

Manji upravljač, dodatni prostor za noge i prostor za rukovaoca, šira vidljivost sprijeda, sve poboljšava udobnost rukovaoca i umanjuje zamor rukovaoca. Primijenjena integralna hauba jača krutost haube i istovremeno smanjuje buku.

Jednostavan pristup motoru i menjaču zahvaljujući primenjenoj prednjoj ploči pričvršćenoj vijcima, što uvelike poboljšava pogodnost svakodnevnog održavanja i popravki.

Pouzdanost

Povećani presjek stražnjeg OHG poboljšava kapacitet usisa zraka i smanjuje otpor usisa zraka, što čini unutarnje sagorijevanje potpunijim i produžava vijek trajanja motora.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja