Serijski upravljač 1,0t

Serijski upravljač 1,0t

Srednji nivoi serijskih komisionera nude najveće performanse branja u visokom skladištu. Oba dizajnerska koncepta optimizirana su za svoju primjenu. Kamion je dizajniran da garantuje sigurnost rukovaoca tokom vožnje, dizanja i branja, nosivosti 1000 kg, a visina branja modela C2 može doseći do 6100 mm (visina podizanja + 1600 mm) u uskim prolazima. Zahvaljujući jednostavnom održavanju, zastoji su smanjeni.

AC motor ima izvrsne performanse ubrzanja, izvrsnu sposobnost penjanja, malu emisiju toplote, četkica je i ne zahteva održavanje.

Brzina podizanja i spuštanja može se prilagoditi proporcionalno kontroli preciznosti. Bočne šine s prekidačem za otkrivanje nalaze se s obje strane, a viličar radi samo kada su sve šine spuštene. Brzina vožnje i brzina podizanja međusobno su povezani, sa nižom brzinom kretanja kako se visina dizanja povećava, takođe sa manjim ubrzanjem. Sigurnosna papučica mora biti isključena da bi se omogućile druge radnje, što uvelike poboljšava sigurnost. Brzina vožnje automatski će se usporiti u zavojima, garantujući stabilnost i sigurnost.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja