Serijski paletni viljuškar Hi ranga

Serijski paletni viljuškar Hi ranga

Inovativna, pouzdana litijum-željezo-fosfatna snaga savršena je zamjena za olovno-kisele baterije, odlikuje se brzim punjenjem, a mogućnost punjenja osigurava stalnu dostupnost vozila.

Primenjen motor naizmenične struje koji pruža izvrsno ubrzanje, dobru prohodnost, nisku temperaturu, bez karbonske četke i bez održavanja. Maks. brzina putovanja dostiže 9,5 km / h velikom brzinom i visokom efikasnošću. Najnoviji sistem upravljanja CURTIS AC pruža tačnu i stabilnu kontrolu za efikasniji rad. Implementirana CANBUS struktura koja nudi pouzdaniji i brži pristup naredbama. Ovaj kamion nudi regeneraciju kočnica i funkciju nagiba.

Dizajn sklopive platforme za apsorbiranje udara uvelike poboljšava udobnost rukovaoca. (Stanite) Novo dizajnirani plutajući sistem upravljanja ovjesom, automatski prilagođen opterećenju, nudi dovoljnu snagu pogonskim kotačima. (Stanite) Jednostavan i lijep nož dizajniran za lako upravljanje svim funkcijama čak i jednom rukom.

Prikazana je funkcija brzine kornjače koja se primjenjuje za sporo kretanje i pomaže u slaganju robe u uskim prostorima. Optimizirana dizajnerska struktura koja nudi dobru vidljivost i jednostavan ulazak na paletu. Kompaktno kućište i veliki zaobljeni dizajn pružaju idealan rad u zatvorenom prostoru, a klinasta šasija uvelike povećava sposobnost prolaska.

Četiri osovine sa dizajnom niskog težišta i šasijom od čelične konstrukcije visoke čvrstoće pružaju veću preostalu nosivost i duži radni vijek. Vodootporni utikači i konektori primenjeni za pružanje pouzdane zaštite električnom sistemu. Usvojeni jedinstveni plutajući sistem ovjesa osigurava dobro prianjanje pogonskih kotača i izvrsnu stabilnost. Superiorna hidraulična pogonska jedinica primijenjena kako bi osigurala tihu buku, niske vibracije, glatko podizanje i pouzdan rad pri slijetanju. Vilice u obliku svrdla pružaju veću čvrstoću i vođicu za vrh za efikasniji rad. Profil jarbola tipa H pruža stabilnije i krutije performanse. Utikač za napajanje pričvršćen je na telo kako bi se izbegla oštećenja prilikom instaliranja baterije.

Sa tri vrste kočenja: otpuštanjem kočnice, kočnicom unazad i kočnicom u slučaju nužde, osigurana je sigurnost vožnje. Primijenjena funkcija proklizavanja osigurava sigurnost operacije. Dugme za slučaj nužde na glavi ručke može efikasno izbjeći oštećenje vozača. Meki sistem za slijetanje koji se koristi za zaštitu tereta od oštećenja. Brzina okretanja se automatski smanjuje tokom upravljanja.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja