Serijski mini paletni viljuškar 

Serijski mini paletni viljuškar sa dvostrukim kolonama

Nominalni kapacitet 1000 / 1200kg, zadovoljava potrebe većine kupaca. Najnoviji sistem upravljanja CURTIS sa trajnim magnetima, precizan i uglađen. Regenerativno kočenje za oporavak baterije uz smanjenje brzine vožnje, protiv nagiba na nagibu.

Jednostavan i lijep rezač dizajniran da se rukovaocu osjeća ugodno, sve se radnje mogu dovršiti jednom rukom. Optimizirana dizajnerska struktura koja nudi dobru vidljivost i jednostavan ulazak na paletu. Ugrađeni punjač i gel baterija bez održavanja usvojeni za praktičnu upotrebu. Kompaktno kućište i polukružni dizajn pružaju idealan rad u zatvorenom prostoru.

Šasija od čelične konstrukcije visoke čvrstoće pruža veću preostalu nosivost i duži radni vijek. Dizajn sa 4 osovine pruža razumnu raspodjelu tereta, a dobro prianjanje kotača osigurava izvrsnu stabilnost. Superiorna hidraulična pogonska jedinica primijenjena kako bi osigurala tihu buku, niske vibracije, glatko podizanje i pouzdan rad pri slijetanju.

Dugme za slučaj nužde na glavi ručke može efikasno izbjeći oštećenje vozača. Meki sistem slijetanja primijenjen za zaštitu tereta od efektivnih oštećenja.

Ugrađeni punjač i gel-baterija bez održavanja, ne morate brinuti o njima. Potpuno otvorena hauba, lak pristup svim komponentama, jednostavan za servisiranje. Sva vratila su opremljena podmazanim čahurama vratila i uljnim čašama, pružajući praktično održavanje i dug radni vijek. Uklonite dodatni točak koji nije potreban za podizanje viličara.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja