Rješenja za prenos snage

Nudimo vam visokokvalitetne komponente za projektovanje i održavanje sistema za prenos snage, uz brzi zaokret. To uključuje remene, lance, remenice, lančanike, spojnice, čahure i glavčine, plus vijke i sisteme za zatezanje. Svaka se može prilagoditi vašim specifičnim potrebama.

Remenice

Proizvodi za prijenos snage – remenice

Ekonomičnost je presudna u inženjerstvu, uključujući projekte prenosa energije. Dizajnerima su potrebne visokokvalitetne komponente kako bi se održale performanse i ograničili operativni troškovi.

Vrhunski kvalitet naših remenica može značajno produžiti vijek trake, što pomaže smanjiti ukupne troškove vlasništva nad vašim mašinama. Nudimo široku paletu remenica, u svim vrstama profila. To uključuje klinasti remen, klinasti remen i uske klinaste remenice, plus klasične i metričke remenice i više

Olakšavamo zadatak odabira najbolje remenice za primjenu: na primjer, razvodni remen za teške uvjete rada zahtijeva robusnu remenicu visokih performansi. Da biste pojednostavili odabir, upotrijebite naš mrežni katalog za opis svake vrste proizvoda prije nego što se usredotočite na određene detalje. Katalog nudi čitav niz dijelova koji su vam potrebni.

Za više informacija i proizvoda posjetite: skf.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja