Motori

Više od 100 godina Cummins motori isporučuju pouzdanu snagu koja će vam pomoći da obavite posao. Cummins motori su proslavljeni najboljim performansama i pouzdanošću u klasi. I stalno podižemo letvicu, maksimalizujući snagu i obrtni momenat, istovremeno optimizujući efikasnost goriva i produžujući vijek trajanja motora.

QSL9 (Završna faza IV nivoa 4)

Jasno naprijed. Cummins QSL9 motor za nivo 4 konačni / faza IV.

Za američku Agenciju za zaštitu okoliša (EPA) Tier 4 Final i propise EU na nivou IV blizu nule, koji će stupiti na snagu 2014. godine, Cummins ima tehnološko rješenje s jasnim prednostima za svaku vrstu opreme.

Dok drugi proizvođači preusmjeravaju svoje sisteme naknadne obrade, Cummins proizvodi naš. Ova potpuna integracija motora i ispušnog sistema omogućuje nam optimizaciju potrošnje goriva iznad 5 posto koje smo već postigli kod Tier 4 Interim motora, dok istovremeno postižemo gotovo nula emisija.

QSL9 motori su ocenjeni na 250-400 ks (186-298 kV) za Tier 4 Final. Ima isto odvođenje toplote kao i Tier 4 Interim motori, tako da postoji minimalan, ako postoji, utjecaj na rashladni paket. KSL9 kombinira vrlo visoku čvrstoću sa kompaktnim otiskom, za jedan od najboljih odnosa snage i težine u svojoj klasi.

Ovaj motor se koristi u svim vrstama građevinske opreme, uključujući bagere, dizalice, utovarivače na točkovima, kompaktore, vazdušne kompresore i opremu za rukovanje materijalima, poput teških viljuškara i kontejnerskih kamiona. Obično se nalazi u poljoprivrednim traktorima i prskalicama, kao i u drobilicama i kombajnima na tržištu rezanja.

Sve nadogradnje performansi s Tier 4 Interim ugrađene su u Tier 4 Final motore, a mi maksimiziramo obrtni moment, dostižući 1627 N • m (1200 lb-ft) za QSL9.

Za više informacija posjetite: cummins.com

QSL9 (Tier 4 Final  Faza IV)

Ovaj motor se koristi u svim vrstama građevinske opreme, uključujući bagere, dizalice, utovarivače na točkovima, kompaktore, vazdušne kompresore i opremu za rukovanje materijalima, kao što su teški viljuškari i kamioni za kontejnere. Čisti, efikasni, pouzdani i izdržljivi, motori Cummins.

Snaga: 186 – 298 kW

Obrtna sila: 1627 – 1627 N/m

Certifikacija: Tier 4 Final / Faza IV

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja