Metalna sita

Nudimo širok spektar proizvoda od žice koji se široko koriste u industriji kamenoloma i koji se koriste isključivo u industriji asfalta. Naš asortiman uključuje pletenu žicu i naša sita za harfu Iseveno i Iserpal.

ISEREC žičana harfa

ISEREC plosnata žičana harfa sastoji se od ravnih žica postavljenih na rubu, koje su poredane jedna pored druge i drže se poprečnim žicama izrađenim od metalnih ili plastičnih spojeva na takav način da se dobiva dimenzionalno stabilna kvadratna mreža. Udaljenost između ovih poprečnih veza je promjenjiva i pojedinačno je prilagođena poprečnim elementima podkonstrukcije stroja za prosijavanje i materijalu koji se pregledava.

Slobodno rotirajuće ravne žice ISEREC ravne harfe postavljaju se u prirodno osciliranje kada stroj za prosijevanje radi s metalnim ili plastičnim vezama koji su fiksirani samo na većim udaljenostima, što stvara relativno kretanje između pojedinih ravnih žica. Kao rezultat toga, postupak prosijavanja može se postići u velikoj mjeri bez začepljenja dobrom tačnošću razdvajanja.

ISEREC plosnata žica mnogo je stabilnija zbog uspravne ravne žice i, zahvaljujući većem volumenu habanja (velikom presjeku žice) ravne žice, nudi duži radni vijek u usporedbi s kružnim žičanim harfama .

U tehnologiji sortiranja, ISEREC ravna žičana harfa koristi se svugdje gdje glomazna roba koju je teško pokriti, a često je začepljena i zalijepljena mora biti zasjenjena. ISEREC plosnata žičana harfa koristi se posebno za velike opskrbne sile i veliku abrazivnost rasutog materijala.

Vrste vezivanja:
– Plastični uvez

Mogućnosti proizvodnje: Maksimalna širina zaslona 2000 mm

Za dodatne informacije posetite: tamaisenmann.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja