FORD MUSTANG

FASTBACK GT 5.0 V8

Novi Ford Mustang sumira pristup agresivnim predstavljanjem, krajnje je moderan i tehnološki napredan, a istovremeno ne zapostavlja naslijeđe koje generacijama unazad inspiriše Fordove kupce.

REMEX PRESTIGE

Remex d.o.o. je ponosan predstaviti vam novi Ford Mustang Fastback GT 2021. Sa svojim 5.0 V8 motorom, Mustang posjeduje moćnih 450 konjskih snaga (331 kW). Pređenom kilometražom od samo 12.000km, postaje unikatna i neponovljiva ponuda. Svojim prepoznatljivim linijama i izgledom ostavite snažan dojam.

Prilikom razvoja novog Mustanga najviše pažnje je usmereno na vrhunske performanse, voznu dinamiku i upotrebljivost opreme. Niz naprednih tehnologija daje vozaču dodatnu sigurnost i samopouzdanje.

“Novi Mustang predstavlja jedan od najviše iščekivanih automobila svih vremena i mi smo oduševljeni što ćemo omogućiti vozačima u Evropi da iskuse model o kom sanjaju”, rekao je Roelant de Waard, potpredsednik marketinga, prodaje i usluga u kompaniji Ford Evropa.

Izgled, zvuk i vozne karakteristike proizvode takav efekat da će vam se Mustang naprosto uvući pod kožu. On impresionira snagom i sofisticiranom šasijom i spreman je da ispuni očekivanja evropskih vozača u pogledu vozne dinamike. Novi Ford Mustang je opremljen potpuno novim sistemom prednjeg i zadnjeg oslanjanja.

godina proizvodnje

konjskih snaga

kilometraža

Više snage i dopune

Veliki i transparentni instrumenti dominiraju u prostranoj kabini, a arhitektura kokpita preuzeta je iz aviona te obezbjeđuje da vozač dobija sve informacije o vozilu. Prekidači su ergonomski raspoređeni i prijatni na dodir. Širina vozila i novo zadnje oslanjanje ostavljaju više prostora za ramena i kukove putnika, a u prtljažnik mogu da stanu dva kompleta za golf.

Oba 5.0L V8 i 2.3L EcoBoost motora su dostupna sa 6-stepenim manuelnim mjenjačem. Dodatno je dostupan i potpuno novi 10-stepeni automatski mjenjač sa SelectShift tehnologijom. SelectShift Vam omogućuje izbor između potpunog automatskog biranja brzina ili ipak ručnog biranja brzina mjenjačem bez uporabe ručice. Ovaj sofisticiran sistem u isto vrijeme obrađuje mnogo informacija pogonskog sklopa i upravljačke konzole i time Vam omogućuje uzbudljivu vožnju bez napora.

Novi Mustang je opremljen mnogim inovativnim tehnologijama koje pružaju vozaču bolje informacije, više kontrole i povezanosti. Bilo da vozite po krivudavim putevima ili vikendom izađete na stazu, odabirom odgovarajućeg režima vožnje pomoću prekidača na središnjoj konzoli brzo ćete prilagoditi podešavanje kontrole motora i mjenjača, kao i nivo asistencije elektronske kontrole stabilnosti. Mustang je, dakle, osposobljen za svaku priliku.

Novi Mustang dolazi sa Ford SYNC 2 naprednim sistemom povezanosti. Preko ekrana visoke rezolucije, koji je osetljiv na dodir i podržava glasovne komande, on objedinjuje zabavu i informacije te omogućava jednostavan pristup navigacionom uređaju, audio sistemu, klimatizaciji, kao i lako povezivanje sa mobilnim telefonom. SYNC 2 integrisani sistem navigacije pruža split-screen opciju podeljenog ekrana sa detaljnim 3D prikazom.

Dostupan u autosalonu

Automobil možete pogledati uživo u našem autosalonu u Tuzli, na adresi: Husinskih Rudara 351.

Dođite i uvjerite se, možda baš vi odvezete kući vaš unikatni Mustang Fastback GT.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja

Redžvel Mešković
+387 61 135 899