MERCEDES-AMG G 63

4.0 V8 BITURBO

S novim Mercedesom – AMG G 63, uz kombiniranu potrošnju goriva od 13,1 l/100 km, što je ekvivalent emisiji CO2 od 299 g/km, Mercedes-AMG G-klasa doživjela je najveću promjenu u svojoj povijesti, ostajući pritom vjerna poznatim i dokazanim vrlinama. 

REMEX PRESTIGE

Remex d.o.o. je ponosan predstaviti vam novi Mercedes-AMG G 63. Sve što možete očekivati od Mercedesovih AMG modela je “upakovano” u snažnu G klasu. Svojim odvažnim i prepoznatljivim izgledom, kao i samom veličinom ostavlja zapanjujući dojam, kako ostalima tako i vozaču ove zvijeri. Vrhunske karakteristike AMG Driving Performancea na asfaltu i izvan njega pruža 4,0-litreni V8 BITURBO motor od 585 KS, pogon na sve kotače u omjeru 40:60 s tri mogućnosti zaključavanja diferencijala, iznimno brzi 9-stupanjski automatski mjenjač, ​​dvostruki prednji ovjes i prilagodljivo podesivo prigušivanje, koje se može optimizirati za performanse na terenu ili izvan ceste.

Model G 63 podupire jedinstveni položaj među terenskim vozilima s moćnim pogonskim sustavom, novorazvijenim ovjesom AMG Ride Control, AMG-specifičnim načinima prijenosa i novom unutrašnjošću s optimalno širokim zaslonom.

Ponovna interpretacija nepogrešivog dizajna stvara snažne naglaske s AMG-rešetkom maske, odrezanim lukovima kotača, upečatljivim bočnim ispušnim topovima ispod pragova iz kojeg izlazi „simfonija“ zvuka 8-cilindarskog turbobenzinca i kotačima veličine do 22 inča. Posebna oznaka, pragovi AMG-a na vratima i crvene kočne čeljusti s perforiranim kočnicama diska dio su AMG nadogradnje.

Off-road funkcija razvijena je za vožnju na teškim terenima, što pomaže da G 63 može savladati i najzahtjevnije terenske zapreke. Omjer smanjenja prijenosa sada je 2,93, što je znatno više nego u prethodnom modelu. To posebno pomaže pri skretanju s ekstremno nagibanih uzbrdica, jer je okretni moment na pogonskim kotačima znatno povećan.

godina proizvodnje

konjskih snaga

kilometraža

Luksuz i terenska snaga

Kod nove G-klase sve je moralo ostati isto kao i dosad, samo malo veće i prostranije, pa novi model u odnosu djeluje poput “restomod” tvorničke prerade. Ispred vozača, baš kao u E-klasi, nalaze se atraktivni zaslon s prikazom virtualnih instrumenata te središnji zaslon – oba darežljive dijagonale od 12,3-inča. 
Sva Mercedesova tehnologija za sigurnost i udobnost, kao i multimedijski sustav kojim se upravlja putem zakretnog prekidača, dostupni su i u G-klasi. Riječ je o nevjerojatnom spoju luksuza i surove terenske moći. Zahvaljujući 11 cm duljem međuosovinskom razmaku mjesta u unutrašnjost ima osjetno više nego prije, a posebno straga gdje se za koljena nudi čak 15 cm više.

AMG je prilagodio 4,0-litreni V8 BiTurbo: izmijenjeni su klipovi, te optimizirani hladnjak zraka i softver. Rezultat: 4,5 sekundi do 100 km/h i najveća brzina od 240 km/h. AMG63 je atraktivniji od G500: prednji branik ima veće otvore za ventilaciju, prošireni lukovi iznad kotača i naplaci od 22 inča djeluju moćno, a ispod pragova smještene su po dvije ispušne cijevi.

AMG Performance 4MATIC pogon na sve kotače ima raspodjelu okretnog momenta prema naprijed, s podjelom prednjeg i stražnjeg pogona u odnosu od 40 do 60 posto. Ova konfiguracija osigurava veću okretnost na cesti i bolju vuču tijekom ubrzavanja. U prethodnom modelu distribucija je bila 50:50.

Dostupan u autosalonu

Automobil možete pogledati uživo u našem autosalonu u Tuzli, na adresi: Husinskih Rudara 351.

Dođite i uvjerite se, možda baš vi odvezete kući vaš unikatni Mercedes-AMG G 63.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja

Redžvel Mešković
+387 61 135 899