Transportni sistem

Transporeteri su glavna poveznica u rudarstvu i sistemima za rukovanje rasutim teretima.

Člankasti transporteri

Zglobni transporteri dizajnirani su za upotrebu u zahtjevnim potrebama za preradom materijala i pokrivaju čitav niz minerala, kao i razne rude, ugalj i agregate.

TAKRAF transporteri dizajnirani su da zadovolje specifične zahtjeve određenog materijala, kapaciteta i geometrije. Naše transportne hranilice ugrađene su ispod rezervoara za skladištenje pokretnih ili polupokretnih drobilica i mogu izdržati nagibe do 28 stepeni.

Naši transporteri kombiniraju okvire za teške uvjete rada sa standardnim lancima i robusnim posudama kako bi osigurali produženi vijek trajanja. Naša raznolika paleta proizvoda uključuje standardizirane zglobne transportere, kao i specifične transportere velikog opterećenja velikog kapaciteta preko 10 000 t / h. Ovisno o lokaciji i / ili specifičnim zahtjevima klijenta, možemo unaprijed sastaviti mašine u našoj radionici i isporučiti ih u velikim komadima.

Zglobni transporteri dostupni su sa unutrašnjim ili vanbrodskim dizajnom. Dizajn vanbrodskog motora podrazumijeva da su lanci postavljeni izvan područja tijela, štiteći tako lance i valjke od prosipanja materijala. Dizajn enterijera, međutim, nudi svoje jedinstvene prednosti u kraćim i lakšim tavama. Naši transportni dodavači dostupni su s elektromehaničkim pogonima s direktnim upravljanjem ili direktnim hidrauličkim pogonima; opet, ovisno o zahtjevima klijenta i web mjesta.

Za više informacija posjetite: takraf.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja