Rješenja za prenos snage

Nudimo vam visokokvalitetne komponente za projektovanje i održavanje sistema za prenos snage, uz brzi zaokret. To uključuje remene, lance, remenice, lančanike, spojnice, čahure i glavčine, plus vijke i sisteme za zatezanje. Svaka se može prilagoditi vašim specifičnim potrebama.

Pojasevi

Poboljšajte efikasnost postrojenja preciznim odabirom remena

Efikasnost postrojenja je ključni pokazatelj učinka i onaj koji većina proizvođača želi poboljšati.

U prijenosu snage, naša usluga mapiranja pogonskog remenskog pogona pomogla je mnogim kupcima da to postignu. Nakon procjene svih pogonskih pojaseva unutar objekta, naši tehnički stručnjaci preporučuju kako najbolje povećati efikasnost i produžiti radni vijek.

Odabir remena višeg kvaliteta može dugoročno smanjiti ukupne troškove vlasništva nad mašinama. Nudimo raznovrsne kaiševe, od standardnih klinastih remena do pojasa ‘Xtra Power’ visokih performansi koji mogu prenijeti i do 40% više snage od standardnih proizvoda. Međutim, točno određivanje proizvoda koji vam treba iz tako širokog izbora može se pojednostaviti pomoću naših jasnih alata za odabir. Da biste specifikaciju učinili brzom i jednostavnom, kliknite na SKF-ov mrežni katalog za jasan opis svake vrste proizvoda, prije nego što definirate određene detalje. Ovdje možete pronaći cijeli niz dijelova koji su vam potrebni.

Za više informacija i proizvoda posjetite: skf.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja