Sistemi za rashlađivanje

Mnogi problemi s motorom nastaju zbog neadekvatnog održavanja. Moderni dizel motori zahtevaju potpuno formulisanu, prethodno pomešanu rashladnu tečnost na bazi glikola koja sadrži paket aditiva za teške uvjete i deioniziranu vodu.

PGPlus™ Rashladna tekućina za motor

PGPlus je pružio vrhunsku zaštitu od jakog hlađenja u svim tipovima motora i industrijama u posljednjih 15 godina.

PGPlus je rashladna tekućina koju su odabrali mnogi veći vlasnici. Produžio je život bezbrojnih motora u raznim industrijama.

PGPlus koristi propilen glikol kao osnovu protiv smrzavanja / ključanja. S propilen glikolom se smatra sigurnim rukovanjem koji minimizira rizik.

Paket aditiva uključuje hibrid organskih i anorganskih aditiva koji pružaju čvrstu zaštitu za bilo koji sistem hlađenja bilo kojeg motora.

Zajedno s jednostavnim zahtjevima održavanja, PG Plus pruža do 750.000 kilometara ili 12.000 sati radnog vijeka.

Ako se pravilno održava i nadgleda, PG Plus mogao bi trajati čitav život.

Za razliku od lakših formula automobilske rashladne tekućine, PG Plus je pogodan za bilo koju primjenu u surovim uvjetima i zadovoljava zahtjeve performansi ASTM D6210 i Cummins CES 14603. Samo rashladne tekućine koje udovoljavaju ovim standardima mogu pružiti konačnu zaštitu vašeg motora od korozije, zadržavajući integritet sistem hlađenja vašeg motora.

Da biste osigurali da vam PGPlus rashladna tekućina pruža maksimalnu zaštitu, treba je redovito testirati pomoću naših trosmjernih test traka koje će ukazivati ​​na stanje aditiva.

PGPlus ™

PG Plus je pružio vrhunsku zaštitu rashladnog sustava za teške uvete rada u svim vrstama primene motora i industriji tijekom posljednjih 15 godina. PG Plus rashladna je tekućina odabir za mnoge veće vlasnike flote. Produžio je život bezbrojnih motora u raznim industrijama.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja