Sistemi za rashlađivanje

Mnogi problemi s motorom nastaju zbog neadekvatnog održavanja. Moderni dizel motori zahtevaju potpuno formulisanu, prethodno pomešanu rashladnu tečnost na bazi glikola koja sadrži paket aditiva za teške uvjete i deioniziranu vodu.

PG Platinum ™ rashladna tekućina za motor

PG Platinum je naša vodeća rashladna tečnost za motor. Zasnovan na paketu organskih aditiva, PG Platinum dizajniran je da zaštiti vas, vaš motor i okoliš.

Udovoljavajući strogim Cumminsovim CES 14603 i ASTM D6210 specifikacijama motora, PG Platinum koristi propilen glikol kao osnovu protiv smrzavanja / vrenja. Propilen glikol se smatra sigurnim za rukovanje i minimalizira rizik za vašu dobrobit.

Paket organskih aditiva u PG Platinum posebno je dizajniran da pruži nenadmašne performanse u udubljivanju i otpornosti na koroziju.

Udovoljava specifikacijama svih glavnih proizvođača motora, tako da vam treba samo jedan proizvod koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za rashladnom tekućinom.

Sa životnim vijekom do 1,5 miliona kilometara ili 20.000 sati, PG Platinum pruža najbolju zaštitu za vaše motore i manje zamjena rashladne tečnosti, smanjujući tako zastoje i radnu snagu.

PG Platinum ne zahtijeva dodavanje aditiva *, pa se održavanje svodi na jednostavan test svakih šest mjeseci kako bi se osiguralo pravilno održavanje rashladne tečnosti. To takođe znači da za punjenje aditiva nisu potrebni hemijski filtri rashladne tečnosti, što olakšava servisiranje.

PG Platinum ™

PG Platinum je naša vodeća rashladna tekućina za motore. Zasnovan na paketu organskih aditiva, PG Platinum dizajniran je da zaštiti vas, vaš motor i vašu okolinu.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja