Paletni viljuškar 1,5-2,0t 

Paletni viličar 1,5-2,0t, mini Li-ION

Mini paleta litijumskih baterija serije A nova je generacija proizvoda koju je Hangcha nedavno razvila za skladištenje i logistiku. Koristeći tehnologiju pogona sa permanentnim magnetima i napredne performanse, udobne, sigurne i pouzdane operacije i niske troškove, idealan je alat za utovar, istovar i rukovanje paletiranom robom u skladištima, supermarketima, radionicama i domovima.

Mini paleta serije A ima izgled profesionalnog industrijskog dizajna. Kamion ima glatki šareni profil, kompaktni oblik i potpuno ergonomski dizajn. Visoke performanse velike snage i nosivosti od 1,5 do 2 tone kako bi se zadovoljile potrebe rukovanja većine kupaca.

Novo razvijeni kontrolni džojstik je pouzdan, elegantan i kompaktan, a sve se radnje mogu izvoditi jednom rukom. Zaključana lozinka se može koristiti jednostavnije.

Inovativni strukturni dizajn može spriječiti pomicanje uprtača i električnih dijelova zajedno s dijelovima za podizanje, što kamion čini izuzetno pouzdanim. Kamion može automatski hibernirati. Kada se ne koristi određeno vrijeme, viličar će automatski hibernirati kako bi učinkovito zaštitio bateriju i produžio vrijeme servisiranja baterije.

Sa funkcijom otpuštanja kočnice, funkcijom kočenja unazad i kočenjem u nuždi kako bi se osigurala sigurna vožnja. Funkcija antiblokirne kočnice koja osigurava siguran rad. Litijumska baterija se brzo puni i lako se zamjenjuje. Novo dizajnirana ručka ima prekidače za tipke koji se mogu zasebno zamijeniti.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja