Filteri za pročišćavanje zraka

Proizvodi za filteriranje zraka Fleetguard dizajnirani su kako bi učinkovito smanjili količinu čestica prašine i nečistoće koja uzrokuje štetu koja ulazi u motor vaše opreme.

OptiAir ™ filteri

Zagađenje usisnog zraka prašinom i nečistoćom uzrokuje habanje motora, smanjene performanse i skupo održavanje. Zbog toga je filtracija vazduha jedna od najkritičnijih funkcija za efikasne performanse motora. Proizvodi za filtriranje zraka Fleetguard dizajnirani su da učinkovito smanje količinu čestica prašine i nečistoće koje uzrokuju oštećenja koja ulaze u motor vaše opreme.

Paleta Fleetguard radi na produžavanju vijeka trajanja motora, održavanju snage motora i maksimiziranju potrošnje goriva. Svaki proizvod Fleetguard zadovoljava ili premašuje standarde kvaliteta i performansi koje zahtijeva novi motor.

Paleta sklopova filtera za vazduh OptiAir nudi jedinstvene dizajne koji pružaju fleksibilnost u odabiru kućišta filtera za vazduh za sisteme za filtriranje vazduha. OptiAir proizvodi pametniji su izbor za pouzdanost i performanse u novim i retrofilterskim aplikacijama.

Prednosti OptiAir filtara: Lagana, izdržljiva polimerna kućišta pomažu u povećanju nosivosti i jača su u teškim uvjetima, fleksibilne mogućnosti ugradnje za prilagođavanje proizvoda vašim potrebama, manje dimenzije za lakšu ugradnju, ugrađeno ograničenje za praćenje performansi filtera i maksimiziranje vijeka trajanja i pogodan za bilo koju primjenu, bez obzira na marku opreme.

OptiAir ™ filteri

Cumminsova patentirana filtrirana OptiAir tehnologija zadovoljava ključne zahtjeve dizajna svih proizvođača opreme, istovremeno nadmašujući konvencionalne dizajne radijalnih brtvi.

Brojne prednosti leže iza OptiAir filtra, od fleksibilnosti, izdržljivog kućišta do jednostavne instalacije, produžujući radni vijek s ovom vrstom filtera za filtriranje zraka.

Za više proizvoda pogledajte: cumminsfiltration.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja