Generatori i energetski sistemi

Cummins je svetski lider u opremi za proizvodnju električne energije, uključujući PoverCommand ™ stanje pripravnosti i vrhunske sisteme napajanja. Cummins generatore pronaći ćete svuda gde je potrebno pouzdano napajanje, od bolnica i data centara do bušenja i rudarstva.

Onan QD 3200 za RV

Tiši od zahtjeva za uslugom na nivou nacionalnog parka. Namijenjeno samo proizvođačima originalne opreme u RV aplikacijama.

Karakteristike i prednosti: Dizajniran samo za RV OEM aplikacije koje se prvo uklapaju, računarski kontroliran rad pri konstantnoj brzini – tihe dizelske performanse za manje RV-ove, specijalni sistem za hlađenje kućišta i prigušivač zvuka, dvostruki sistem izolacije smanjuje vibracije, jednostavno, pristupačno održavanje, uključuje jedan krovni klima uređaj s napajanjem, integriranu kontrolu pokretanja / zaustavljanja s brojilom sati.

Za više informacija posjetite: cummins.com

Onan QD 3200 for RV

Kompletna linija delova i pribora Cummins Inc. nudi delove za zamenu i podešavanje, pribor, ulje i hemikalije za održavanje – sve specijalno dizajniran da pomogne u zadržavanju vašeg Onan generatora.

Težina: 93 kg

Visina: 453 mm

Širina: 439 mm

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja