Generatori i energetski sistemi

Cummins je svetski lider u opremi za proizvodnju električne energije, uključujući PoverCommand ™ stanje pripravnosti i vrhunske sisteme napajanja. Cummins generatore pronaći ćete svuda gde je potrebno pouzdano napajanje, od bolnica i data centara do bušenja i rudarstva.

Prijenosni generator za pretvarače Onan P2500i

Dizajnirani da idu kamo god krenuli, novi napredni prijenosni pretvarač i generatori s dvostrukim gorivom Cummins okupljaju efikasnost, izdržljivost i performanse kako bi isporučili tri naša najsvestranija i najpouzdanija proizvoda ikad, a sve podržava Cumminsova 24/7 globalna mreža podrške. pobrinite se da uvijek imate snagu kada vam je najpotrebnija.Prenosni generator Onan P2500i Inverter

Dizajnirani da idu kamo god krenuli, novi napredni prijenosni pretvarač i generatori s dvostrukim gorivom Cummins okupljaju efikasnost, izdržljivost i performanse kako bi isporučili tri naša najsvestranija i najpouzdanija proizvoda ikad, a sve podržala Cummins 24/7 globalna mreža podrške. pobrinite se da uvijek imate snage kad vam je najpotrebnija.

Za više informacija posjetite: cummins.com

Onan P2500i Inverter

Paralelno sposoban sa drugim pretvaračem P2500. Ugrađena ručka za nošenje za lak transport. Dva USB porta od 5 V za punjenje osetljive elektronike kao što su telefoni ili tableti.

Vrsta goriva: Gas

Frenkvencija: 60 Hz

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja