Generatori i energetski sistemi

Cummins je svetski lider u opremi za proizvodnju električne energije, uključujući PoverCommand ™ stanje pripravnosti i vrhunske sisteme napajanja. Cummins generatore pronaći ćete svuda gde je potrebno pouzdano napajanje, od bolnica i data centara do bušenja i rudarstva.

Onan Marine QD 6 / 7,5 / 8 kV (brodski generator)

Ovaj Cummins generatorski set pruža optimalne performanse, pouzdanost i svestranost za stacionarne pripravnosti i za glavno napajanje.

Pregled:

6-8 kVe, Cummins Onan digitalni zaslon pruža jednostavnu dijagnostiku, uključujući opsežne informacije o motoru i alternatoru i još mnogo toga, najveća svjetska mreža podrške distributera / distributera u industriji, optimizirani sistem montiranja u velikoj mjeri smanjuje vibracije, elektronička kontrola frekvencije – neophodnost digitalnih uređaja i računari kojima je potrebna kvalitetna snaga, brodski generatorski setovi Cummins Onan certificirani su prema emisijskim standardima Američke agencije za zaštitu okoliša (EPA), više od 90 godina pomorskog iskustva stoji iza svakog Cummins Onan Marine generatora, 7,5kV dostupno je kao paljenje zaštita za upotrebu na brodovima na benzinski pogon.

Za više informacija posjetite: cummins.com

Onan Marine QD 6 / 7,5 / 8 kV

Slatkovodni sistem za hlađenje sa izmenjivačem toplote, ekspanzioni rezervoar i obnavljanje rashladne tečnosti. Postoji boca za prelivanje rashladnog sredstva za lako održavanje.

Težina: 195 kg

Visina: 535 mm

Širina: 583 mm

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja