RANGER RAPTOR

 

Stigao je novi Raptor Ranger. Žilav je, sposoban i spreman za rad. Sa upečatljiv novi dizajn, zastrašujući raspon motora i pametnija vrhunska tehnologija, najprodavaniji evropski pick-up. U usporedbi s ostatkom Ranger linije Ranger Raptor je mali pick-up kamion u smislu prostora za prtljagu, ali Raptor prekomjerno nadoknađuje svojim performansama. Ručke od perforirane kože na volanu s navojem u boji osiguravaju vam uvijek kontrolu.

KUGA


Sofisticirana i elegantna nova Ford Kuga donosi novu energiju u popularan SUV segment na bh tržištu. Njen nastup i elegancija oduševljava. Nova Ford Kuga pravi je gradski automobil koji ima sve karakteristike jednog SUV-a. Predstavlja spoj elegantne siluete i vodeće prostranosti u klasi koja omogućava podesivo sjedište u drugom redu. Dinamičan i dojmljiv izgled  Kuge s premium detaljima, koji pružaju poboljšanu prostranost i udobnost, najbolji je primjer Fordovog pristupa usmjerenog na čovjeka. 

MUSTANG


Novi Ford Mustang sumira pristup agresivnim predstavljanjem, krajnje je moderan i tehnološki napredan, a istovremeno ne zapostavlja naslijeđe koje generacijama unazad inspiriše Fordove kupce. Prilikom razvoja novog Mustanga najviše pažnje je usmereno na vrhunske performanse, voznu dinamiku i upotrebljivost opreme. Niz naprednih tehnologija daje vozaču dodatnu sigurnost i samopouzdanje. Izgled, zvuk i vozne karakteristike proizvode takav efekat da će vam se Mustang naprosto uvući pod kožu.

FORD


Ford Motor Company, poznatiji kao Ford, američki je multinacionalni proizvođač automobila sa glavnim sjedištem u Dearbornu, Michigan, predgrađu Detroita. Osnovao ga je Henry Ford, a osnovao 16. juna 1903. godine. Od 1903. godine, Ford Motor Company stavio je svijet na točkove. Od pokretne trake za montažu i radnog dana od 5 dolara, do sjedišta od sojene pjene i aluminijskih karoserija, Ford ima dugo nasljeđe napretka. Kroz svoju 117-godišnju istoriju, Ford se pojačao i dao doprinos u vrijeme potrebe.

FORD

Ford Motor Company, poznatiji kao Ford, američki je multinacionalni proizvođač automobila sa glavnim sjedištem u Dearbornu, Michigan, predgrađu Detroita. Osnovao ga je Henry Ford, a osnovao 16. juna 1903. godine.

FORD

Od 1903. godine, Ford Motor Company stavio je svijet na točkove. Od pokretne trake za montažu i radnog dana od 5 dolara, do sjedišta od sojene pjene i aluminijskih karoserija, Ford ima dugo nasljeđe napretka. Kroz svoju 117-godišnju istoriju, Ford se pojačao i dao doprinos u vrijeme potrebe. Od bombardera do inkubatora, vozila nisu jedine stvari koje izlaze iz Fordovih pogona. Kompanija Ford Motor započela je 1903. sa 10 zaposlenih, a sada je porasla da zapošljava hiljade talentovanih žena i muškaraca koji redovno inoviraju kako bi pružili razne izbore za mobilnost. Naš tim surađuje širom svijeta kako bi našim kupcima pružio nova rješenja za prijevoz.

Riječima našeg osnivača Henryja Forda, „Učiniti više za svijet nego što svijet čini za vas. To je uspjeh. ” Kroz našu 117-godišnju istoriju i danas, trudimo se da učinimo više kroz svoje proizvode, svoje usluge i podržavajući zajednice u kojima poslujemo globalno. Ponosni smo na naš doprinos – juče, danas i sutra

KOMERCIJALNA AUTA

FORD FIESTA

Odvažna i prilagodljiva, nova Ford Fiesta pruža maksimalan doživljaj vožnje. Uz prednosti inovativne tehnologije putovanja postat će zanimljiva i ugodnija. 

FORD PUMA

Ford Puma ima niz inovativnih karakteristika dizajniranih da poboljšaju vaše zadovoljstvo u vožnji, npr. prilagodljivi tempomat, asistencija pred sudar.

FORD ECOSPORT

Snažan, robustan izgled susreće se sa praktičnim i sposobnim. Atraktivan, pomno oblikovan dizajn obogaćen je nizom pametnih tehnologija. 

FORD MUSTANG

Novi Ford Mustang sumira pristup agresivnim predstavljanjem, krajnje je moderan i tehnološki napredan, a istovremeno ne zapostavlja naslijeđe.

FORD MONDEO

Iznenađujuće sofisticiran vrhunski dizajn stvara dinamičnu siluetu: vidljiv pečat koji uverljivo dokazuje izuzetnu sposobnost i efikasnost automobila.

FORD S-MAX

Ford S-MAX jedan je od najinovtivnijih vozila na tržištu u svojoj klasi. Nudi Vam prostor u kojem udobno i sa stilom može putovati čak sedam osoba.

FORD KUGA

Ford Kugu snažna, elegantna, sa više stila nego ikada, kako spolja tako i iznutra. Izvrstan kapacitet prtljažnika, a odlikuje se i najnovijom tehnologijom.

FORD GALAXY

Potpuno nov Ford Galaxy je automobil koji redefiniše iskustvo putovanja i pruža vrlo fleksibilan smeštaj za sedmoro ljudi, sa dobro opremljenoj i udobnoj kabini.

FORD RAPTOR RANGER

 Žilav je, sposoban i spreman za rad. Upečatljiv novi dizajn, zastrašujući raspon motora i pametnija vrhunska tehnologija, najprodavaniji evropski pickup. 

FORD RAPTOR F-150

Novi F-150 izrađen je namjenski od temelja, redizajniran da bude najteži i najproduktivniji F-150. Spoj premium mišiće sa fino podešenim dizajnom.

FORD FOCUS

Novi Focus je kreiran tako da svakodnevno poboljšava Vaše iskustvo u vožnji. Ovaj savremeni automobil donosi mnoštvo naprednih mogućnosti.

PUTNIČKA VOZILA

TRANSIT COURIER

Novi Transit Courier, Kombi je zbog svoje kompaktne veličine izuzetno okretan. Ima jedan od najboljih krugova okretanja u svojoj klasi, tako da lako možete manevrisati u gustom saobraćaju.

TRANSIT CONNECT

Ford Transit Connect putnički karavan 2021. godine nudi obilje fleksibilnog prostora za sjedenje i teret, preklopna sjedala u drugom i trećem redu i standardna dvostruka klizna bočna vrata.

TRANSIT

Novi Ford Transit najveći je furgon u klasi. Zahvaljujući širokom izboru karakteristika,kao prilagodba sjedišta, u mogućnosti ste da potpuno prilagodite vozilo Vašem poslovanju.

TOURNEO CONNECT

Tourneo Connect je drugačiji tip vozila. On je pametno vozilo. Pametno, jer je prilagodljivo: može sjediti pet osoba, vrlo jednostavno možete stvoriti prostor za sav potreban prtljag i opremu.

TOURNEO CUSTOM

Prevoz putnika prelazi na novi nivo. Izvanredna udobnost, inteligentni dizajn, napredna tehnologija i prostor za do devet osoba. Povrh toga iskustvo moderan dizajn eksterijera.