Filteri za podmazivanje

Ulje za podmazivanje je krvotok motora. Važno je smanjiti trenje, hladiti dijelove motora i nositi istrošeni materijal i strane ostatke na filtru. Ako se prljavština koju stvara motor ne filtrira, nakupit će se abrazivni materijal koji će brzo istrošiti pokretne dijelove motora.

NanoNet® filteri 

Filtri za podmazivanje Fleetguard uključuju najsavremenije tehnike filtriranja.

Proces sagorijevanja stvara čađu koja stvara mulj u ulju. Ako se ne zaustavi pod efektivnom filtracijom, ovaj visoko abrazivni materijal prouzročit će dramatično trošenje motora i negativno utjecati na isplativost.

Cummins Filtration proizvodi ogroman broj filtera za podmazivanje koji odgovaraju različitim motorima. Naša pažnja na kvalitetu osigurava da svi filtri koje izrađujemo udovoljavaju ili premašuju specifikacije originalnog proizvođača opreme.

Cummins Filtration je razvio nanofiber medij za Fleetguard filtere za podmazivanje. Spajanjem NanoNet medija sa StrataPore® medijima stvoren je novi tip filtra za podmazivanje koji nudi veću efikasnost, veći kapacitet i najbolja dostupna ograničenja protoka i hladnoće.

To čini LF14000NN prirodnim izborom za pružanje maksimalne zaštite vašem Cummins ISX motoru.

Neki drugi proizvođači koriste mikro staklo kao dio medija, koji se može razgraditi i migrirati nizvodno, uzrokujući upravo štetu koju pokušavate spriječiti. Sa 100% sintetičkim NanoNet medijima dizajniranim da traju, Fleetguard filtri postaju krajnji izbor, posebno u izazovnim okruženjima. LF14000NN sadrži između 11 i 24 grama više nečistoća od konkurentskih filtera.

NanoNet filteri za podmazivanje

Cummins Filtration je razvio nanofiber medij za Fleetguard filtere za podmazivanje. Spajanjem NanoNet medija sa StrataPore® medijima stvoren je novi tip filtra za podmazivanje koji nudi veću efikasnost, veći kapacitet i najbolja dostupna ograničenja hladnoće i protoka.

Za više proizvoda pogledajte: cumminsfiltration.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja