Filteri za pročišćavanje zraka

Proizvodi za filteriranje zraka Fleetguard dizajnirani su kako bi učinkovito smanjili količinu čestica prašine i nečistoće koja uzrokuje štetu koja ulazi u motor vaše opreme.

NanoForce® filteri

Zagađenje usisnog zraka prašinom i nečistoćom uzrokuje habanje motora, smanjene performanse i skupo održavanje. Zbog toga je filtracija vazduha jedna od najkritičnijih funkcija za efikasne performanse motora.

Proizvodi za filtriranje zraka Fleetguard dizajnirani su da učinkovito smanje količinu čestica prašine i nečistoće koje uzrokuju oštećenja koja ulaze u motor vaše opreme.

Paleta Fleetguard radi na produžavanju vijeka trajanja motora, održavanju snage motora i maksimiziranju potrošnje goriva. Svaki proizvod Fleetguard zadovoljava ili premašuje standarde kvaliteta i performansi koje zahtijeva novi motor.

NanoForce zračni filter koristi naprednu tehnologiju nanofibera za postizanje optimalnih performansi u terenskim aplikacijama.

Korištenje nano vlakana u mediju za zračni filtar omogućava NanoForce filterima da uklanjaju i najmanje čestice nečistoće iz usisnog zraka bez ometanja protoka zraka. NanoForce filtri mogu smanjiti količinu nečistoće koja ulazi u motor do tri puta više nego kod standardnih filtera za vazduh.

Prednosti NanoForce filtera: Veći kapacitet zadržavanja nečistoće za duži radni vijek, manje ograničenja za veći protok zraka i bolje performanse sagorijevanja, smanjeni troškovi potrošnje goriva i ulja.

NanoForce® filteri

NanoForce zračni filteri isporučuju najčišći zrak za sagorevanje za motore. Nanofibre, u kombinaciji s našim poboljšanim dizajnom obruča, pruža optimalne performanse filtera zraka za vrhunsku zaštitu motora i niže troškove rada opreme.

Za više proizvoda pogledajte: cumminsfiltration.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja