Izopren poliuretan (PUR) proizvodi

Nudimo širok spektar poliuretanskih proizvoda koji uključuju naš dokazani industrijski standard – WS 85 Modularni sistem, Kombideck modularni sistem i naš asortiman ISEPREN zategnutih panela i ISE-flex zaslona.

Mlaznica GAITER

Posebna konusna prskalica Isepren GAITER, koju je dizajnirao i patentirao ISENMANN, fleksibilna je brtvena komponenta pričvršćena na bočnu plohu sita kroz koju prolazi cijev za prskanje. Koristi se za zaštitu i zaptivanje sistema vode za prskanje u vlažnim uvjetima.

Konusni oblik se sužava prema van i čvrsto je pričvršćen na oba kraja nudeći čvrsto nepropusno brtvljenje. Zahvaljujući upotrebi poliuretana, vrlo je fleksibilan. GAITER ima dug radni vijek s velikom nepropusnošću i fleksibilnošću. To je moguće jer se materijal za prosijevanje ne može smjestiti u mijeh, već se vraća u područje prosijavanja.

Čvršći PUR materijal na priključnoj prirubnici osigurava sigurno pričvršćivanje na bočnu ploču mašine. Povećanje fleksibilnosti moguće je zbog jednog ili više nabora u obliku prstena. Odjeljak u obliku slova Z također osigurava da se materijal ovdje ne može skladištiti. Pružamo niz različitih izvedbi u veličini, promjeru, debljini, pričvršćivanju kao i tvrdoći, a naš GAITER prilagođavamo vašoj mašini za prosijavanje i sistemu prskanja. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći pravo rješenje za vas.

Vaše prednosti

  1. Depoziti materijala na ekranu nisu mogući
  2. Smanjeno habanje
  3. Dug vijek trajanja, fleksibilnost i brtvljenje
  4. Veliki otpor
  5. Sigurno držanje zahvaljujući očvrsloj prirubnici za pričvršćivanje

Za više informacija posjetite: tamaisenmann.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja