Mini paletni viljuškar 

Mini paletni viljuškar

Nosivost je 2t, što može zadovoljiti zahtjeve rukovanja većine kupaca, uz trajanje baterije od 6 sati. Sa jačom snagom, puna nosivost vozila može doseći 8%. Opremljen je pogonskim motorom bez četkica sa trajnim magnetom, izvrsnih performansi i novim sistemom napajanja od 48 V, sa izuzetno niskom proizvodnjom toplote. Regenerativna kočnica viličara sprečava njegovo klizanje niz padinu.

Najnoviji REMA rezač je jednostavan, ali pouzdan i lijep, a sve se radnje mogu lako obaviti jednom rukom. Ugrađeni punjač i gumena baterija bez održavanja vrlo su prikladni za upotrebu. Standardna visina viljuške je 80 mm, a dodata je i vodilica koja olakšava pristup i izlaz paleta (uključujući zatvorene palube, američke, evropske dvospratne palete). Sa integriranim sklopom baterije i najlonskim uređajem za vođenje, dodaje se na osnovnu ploču radi lakše zamjene baterije zamjenom bočnog kretanja uređaja.

Primijenjen je dizajn potpore u tri točke, a sustav bočnih potpora i elastični pomoćni kotači osiguravaju sigurnost i pouzdanost. Jednodelna kapuljača nudi dobru zaštitu tela od spoljnih udaraca.

Otpušteno kočenje, kočenje unazad i tri vrste kočenja u nuždi mogu osigurati sigurnost putovanja; Funkcija proklizavanja na padini može osigurati siguran rad. Dugme za vožnju unazad na vrhu ručice može efikasno izbjeći ozljede vozača u nuždi dok vozi kamion unatrag; Dvostruka zaštita sa elektronskim ograničenjem podizanja i pametnim graničnikom standardnog regulatora za konfiguraciju izbjegava udar prilikom podizanja vilice na gornji kraj jarbola, nudi efikasnu zaštitu radnog motora i garantira sigurnost robe.

Kao standardna konfiguracija, ugrađeni punjač i baterija bez održavanja ne zahtijevaju održavanje. Poklopac se može potpuno otvoriti, a svi dijelovi i dijelovi su na prvi pogled jasni, što je vrlo povoljno za održavanje cijele mašine.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja