LPG viljuškar 1.0-5.0t

 LPG viljuškar 1,0 – 5.0 t (R serija)

Viljuškari serije R kombiniraju se s izdržljivošću i ergonomijom, pružajući visoku produktivnost i dobru pouzdanost. Konvencionalni raspored vozačke kabine zahtijeva minimalnu obuku rukovaoca. Jednostavno servisiranje s lakim pristupom odgovara postojećim inženjerima sa mehaničkom orijentacijom. Karakteristike mentalnog i fizičkog komfora osiguravaju minimalno oštećenje tereta i nezgode tokom naporne smjene u 8 smjena, poboljšavajući ugled i zadovoljstvo što rezultira smanjenom fluktuacijom i obukom osoblja.

Zahvaljujući dizajnu dugog međuosovinskog razmaka, uzdužna stabilnost cijelog kamiona je mnogo bolja, preostali kapacitet na istoj visini podizanja bolji je u odnosu na prethodni model. Istovremeno, produžava vrijeme rada zadnjeg kotača jer se smanjuje opterećenje stražnje osovine.

Svi ekološki prihvatljivi motori udovoljavaju odgovarajućim propisima o emisiji izduvnih gasova. Nivo buke takođe zadovoljava EU standarde.

Operateri, prolaznici i obližnje kancelarijsko osoblje uživaju u prostranoj kabini rukovaoca sa vrlo niskim vibracijama i bukom, kao i u čistom vazduhu, što je idealno za više zdravstvene i sigurnosne standarde.

Fokusirajući se na povećanje pouzdanosti, smanjenje zastoja, serija R može da učini veću produktivnost za kupca. Kamione R serije lako servisiraju mehanički iskusni inženjeri, jednostavnog dizajna koji eliminira komade i laptope.

Za više informacija posjetite: hckforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja