Rješenja za prenos snage

Nudimo vam visokokvalitetne komponente za projektovanje i održavanje sistema za prenos snage, uz brzi zaokret. To uključuje remene, lance, remenice, lančanike, spojnice, čahure i glavčine, plus vijke i sisteme za zatezanje. Svaka se može prilagoditi vašim specifičnim potrebama.

Lanci

Smanjite troškove održavanja robusnim lancima kvaliteta

Prosječno vrijeme između kvarova (MTBF) važno je mjerilo pouzdanosti i presudno je u sistemima za prijenos električne energije. Robusni lančani pogoni produžavaju srednje vrijeme između kvarova, što smanjuje troškove održavanja.

Neki lančani sustavi su lošijeg kvaliteta, imaju malu otpornost na habanje i malu sposobnost izdržavanja teških uvjeta kao što su temperaturne promjene i udarno opterećenje. Naša široka paleta lanaca uključuje mnoge varijante visokih performansi i često se specificiraju kada drugi proizvodi propadnu. Jedan od naših kupaca – ljevaonica u Indiji – otkrio je da se lanci proizvedeni u zemlji vrlo brzo troše. Korištenjem naših lanaca, smanjuju zastoje i troškove održavanja za 40%.

Svi naši lanci prolaze strogu kontrolu kvaliteta, od nadgledanja sirovina koje se koriste u pojedinim komponentama, do ispitivanja gotovih proizvoda. Kalkulatori lančanog pogona, tablice snage i stručnost naših inženjera pomažu vam da pravilno odredite lanac.

Za više informacija i proizvoda posjetite: skf.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja