Motori

Više od 100 godina Cummins motori isporučuju pouzdanu snagu koja će vam pomoći da obavite posao. Cummins motori su proslavljeni najboljim performansama i pouzdanošću u klasi. I stalno podižemo letvicu, maksimalizujući snagu i obrtni momenat, istovremeno optimizujući efikasnost goriva i produžujući vijek trajanja motora.

L9N (2018)

L9N 2018 nastavlja razvoj evolucijskih motora na prirodni plin iz Cummins Westporta. Ovjeren prema izboru Kalifornijskog standarda za vazdušne resurse i Agencije za zaštitu okoliša (EPA) s niskim emisijama NOx od 0,02 g / KS na sat, ima 90% manje emisija NOx od trenutnog sjevernoameričkog EPA standarda. Nudeći 320 KS obrtnog momenta, sa poboljšanim performansama i pouzdanošću, gotovo nula emisija L9N izvrsne su za tranzit, skladištenje i kamione.

Ekonomično smanjenje emisija Smanjuje emisiju NOk koje stvara smog za 90% u poređenju sa EPA NOk standardom Može raditi sa 100% CNG-om, LNG-om ili obnovljivim prirodnim plinom (RNG) Značajno smanjenje stakleničkih plinova uz upotrebu RNG-a. Saznajte više pomoću kalkulatora emisija stakleničkih plinova Cummins Westport. Prirodni plin je gorivo sa najnižom cijenom uglja, s obilnom domaćom opskrbom i stabilnim cijenama. Infrastruktura goriva je uspostavljena i raste. Trenutna infrastrukturna flota ne zahtjeva promjene infrastrukture.

Za više informacija posjetite: cummins.com

L9N (2018)

L9N 2018 nastavlja razvoj evolucionih motora na prirodni gas iz kompanije Cummins Vestport.  Čisti, efikasni, pouzdani i izdržljivi, motori Cummins.

Snaga: 186 – 239 kW

Certifikacija: EPA 2018

Obrtna sila: 895 – 1356 N/m

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja