Generatori i energetski sistemi

Cummins je svetski lider u opremi za proizvodnju električne energije, uključujući PoverCommand ™ stanje pripravnosti i vrhunske sisteme napajanja. Cummins generatore pronaći ćete svuda gde je potrebno pouzdano napajanje, od bolnica i data centara do bušenja i rudarstva.

KTA38 G14 za iznajmljivanje

Dvostruke frekvencije za zadovoljenje različitih energetskih potreba – Svestrani C1000 D2R je sposoban i za 50 i za 60 Hz, sa širokim rasponom napona za kontinuiranu, osnovnu ili pripremnu primjenu u komercijalnim, stambenim, industrijskim, komunalnim i mnogim drugim. Motor koji radi jače, duži Cummins KTA38 G14 motor prepoznat je po performansama, pouzdanosti i izdržljivosti širom svijeta.

Sa svojim vrlo visokim pragom za smanjenje temperature, nadmorske visine i vlažnosti, motor KTA38 G14 svrstava se među najbolje performanse u najtežim radnim okruženjima. Veća mobilnost, niži troškovi prevoza – Da bi udovoljio rastućoj potražnji za električnom energijom, C1000 D2R dolazi u standardnom 20-inčnom ISO kontejneru (niska kocka) za jednostavan transport preko granica i regiona.

Moduli sa certifikatom CSC mogu se isporučivati ​​širom svijeta kao redovni kontejneri, što znači niže troškove prijevoza i prijevoza. Jedinica koja ostaje hladna, na najtoplijim mjestima na zemlji – Rashladni sistem dizajniran je da zadovoljava ograničenje temperature okoline (LAT) do 50 ° C uz kontinuiranu procjenu. Dizajniran s vertikalnim ispuštanjem vrućeg zraka, C1000 D2R pogodan je za više instalacija.

Za više informacija posjetite: cummins.com

KTA38 G14

Ovaj Cummins Pover Generation paket zakupnina potpuno je integrisan, robustan sistem za proizvodnju električne energije koji postavlja nova merila performansi, pouzdanosti i efikasnosti u režimima pripravnosti i glavnom napajanju.

Frenkvencija: 60 Hz

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja