KIA RIO

Odvažni novi Kia Rio stvoren je tako da vaš život na cesti pretvori u uživanje. Preklopiva stražnja sjedala i prostrana kabina pružaju vam svu raznovrsnost koja vam je potrebna, a funkcije pametne povezivosti omogućit će vam da se povežete sa svijetom na mnogo različitih načina

RIO

Svakako ćete uživati u dinamičnoj upravljivosti i malim tekućim troškovima modela Rio. Uz sve to, naše sedmogodišnje jamstvo, vodeće u klasi, još je jedan podsjetnik na to da će uz Kia Rio sve vaše potrebe biti zadovoljene.

Pomoć za održavanje vozila u voznoj traci (LFA) i sustav za održavanje vozila u voznoj traci (LKA) gdje ovaj sustav koristi senzore kamere za praćenje oznaka na cestama i provjerava je li Vaš automobil u središtu Vaše trake. Upozorava Vas kada se vozilo približava granicama traka i ako je potrebno podešava upravljač kako bi ga ispravio.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA BRZINA

MASA PRAZNOG AUTOMOBILA

Novi Kia ceed model možete pogledati sa svih strana. Kombinirajući podatke s radara i kamere, FCA aktivira kočnice kada otkrije iznenadno kočenje automobila ispred i može potpuno zaustaviti vozilo brzine do 60 km/h. Ako FCA registrira pješaka ispred sebe, upozorava Vas. Ako ne odgovorite, aktiviranjem kočnica izbjeći će ili ublažiti sudar. Navigacijski sistem dostupan na više jezika uključuje TFT-LCD zaslon visoke definicije od 8″ i zaslon za prikaz zadnje kamere.

Prva za ljude

Nešto je jasno: u Kiji smo strastveno zavisni od kvaliteta i njegovih stalnih unapređenja. Za nas je sve drugo potpuno neprihvatljivo. I upravo zato možemo proizvoditi izvanredne automobile, osiguravamo izvrsnu uslugu – i zasluženo dobivamo najprestižnije nagrade.

Pri razvoju svojih vozil u Kiji vjerno sljedimo želje naših ljudi, bilo to po pitanju dizajna, sigurnosti ili udobnosti. Naši modeli su savršena kombinacija stila, prostranosti, odlične upotrebljivosti, aktivne i pasivne sigurnosti, sigurnosti i užitka u vožnji.

Idealno za samopouzdano parkiranje, PDW koristi ultrazvučne senzore postavljene na prednji i stražnji odbojnik kako bi upozorio na bilo kakve prepreke sprijeda ili straga prilikom manevriranja na parkirnom mjestu. Zvučni signal može se uključiti ili isključiti. Korištenjem ugrađenog radara, pametni tempomat može regulirati brzinu i udaljenost Vašeg Rija od automobila ispred njega. Sustav održava udaljenost do vozila ispred automatskim podešavanjem brzine Vašeg automobila. Ako vozilo ispred usporava i unaprijed određena sigurnosna udaljenost se ne može održati, sustav će smanjiti brzinu. 

Svi Ceed modeli

Ceed Sportswagon

XCeed

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja