KIA NIRO PHEV

Predstavljamo novi hibridni crossover Kia Niro. S ovim automobilom ćete doživjeti najbolje iz svijeta modernih crossovera: kompaktan vanjski izgled, prostrana i profinjena unutrašnjost – sve u potpunosti usklađeno s najboljim karakteristikama pravog hibrida s vrlo učinkovitim i štedljivim motorom s niskim emisijama CO2.

NIRO PHEV

Koristeći radar za praćenje bočnih strana i stražnjeg kraja vozila, BCW koristi audio-vizualna upozorenja kako bi Vas obavijestio o bilo kojem vozilu u Vašem mrtvom kutu, omogućavajući lakše i sigurnije promjene trake. Radarski senzor koji se nalazi u masci motora mjeri udaljenost od vozila ispred te samostalno održava sigurnu udaljenost bez pomoći vozača.

Koristeći radar za praćenje bočnih strana i stražnjeg kraja vozila, BCW koristi audio-vizualna upozorenja kako bi Vas obavijestio o bilo kojem vozilu u Vašem mrtvom kutu, omogućavajući lakše i sigurnije promjene trake.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA BRZINA

NAJVEĆA SNAGA

Novi Kia ceed model možete pogledati sa svih strana. Mjerači između ostalog pokazuju status hibridnog sistema punjenja, kao i količinu goriva i baterije. Zaslon visoke rezolucije već na prvi pogled olakšava čitanje bezbroj informacija.  Izdržljiva i laka litij-ionska polimerska baterija s kapacitetom od 8,9 kWh učinkovito nadzire električnu energiju i učinkovito se hladi. Kia i za bateriju nudi 7-godišnju garanciju. Kombinirajući podatke s radara i kamere, FCA aktivira kočnice kada otkrije iznenadno kočenje automobila ispred i može potpuno zaustaviti vozilo brzine do 60 km/h. Ako FCA registrira pješaka ispred sebe, upozorava Vas. Ako ne odgovorite, aktiviranjem kočnica izbjeći će ili ublažiti sudar.

Prva za ljude

Nešto je jasno: u Kiji smo strastveno zavisni od kvaliteta i njegovih stalnih unapređenja. Za nas je sve drugo potpuno neprihvatljivo. I upravo zato možemo proizvoditi izvanredne automobile, osiguravamo izvrsnu uslugu – i zasluženo dobivamo najprestižnije nagrade.

Pri razvoju svojih vozil u Kiji vjerno sljedimo želje naših ljudi, bilo to po pitanju dizajna, sigurnosti ili udobnosti. Naši modeli su savršena kombinacija stila, prostranosti, odlične upotrebljivosti, aktivne i pasivne sigurnosti, sigurnosti i užitka u vožnji.

Svrstani smo i na Interbrandovu ljestvicu 50 najboljih globalnih zelenih marki, a čak 12 naših modela osvojilo je certifikat zaštite životne sredine ISO 14040. Naša nova generacija motora značajno smanjuje potrošnju goriva i smanjuje emisije štetnih plinova. 

Upotrebom kamere za praćenje oznaka prometne trake, LDW Vas upozorava ako Vaše vozilo izlazi iz prometne trake bez upotrebe pokazivača smjera. Koristeći radar za praćenje bočnih strana i stražnjeg kraja vozila, BCW koristi audio-vizualna upozorenja kako bi Vas obavijestio o bilo kojem vozilu u Vašem mrtvom kutu, omogućavajući lakše i sigurnije promjene trake.

Svi Ceed modeli

Ceed Sportswagon

XCeed

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja